Superstaari otsinguid hakkavad juhtima Ott Sepp ja Märt Avandi

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja Märt Avandi - «Eesti otsib superstaari» saatejuhid
Ott Sepp ja Märt Avandi - «Eesti otsib superstaari» saatejuhid Foto: Mihkel Maripuu

TV3 telesari «Eesti otsib superstaari» saatejuhtideks on teisel hooajal Endla teatri näitleja Märt Avandi ja Vanemuise draamanäitleja Ott Sepp.

«Oleme Aigile ja Jürile väga tänulikud igati hästi tehtud töö eest eelmisel hooajal, kuid uus staariotsing vajas ka midagi värsket ja uuenduslikku, seega otsustasime teha saate juhtimise ettepaneku seekord kahele noorele meesnäitlejale, kes just koos toimivad eriti hästi,» sõnas saate produtsent Kaupo Karelson.

TV3 tegevjuhi Toomas Vara hinnangul on Märt ja Ott vaimukad, improviseerimisvõimelised ning naljakad. Ehk täpselt sellised nagu superstaarisaate juhid ideaalis olema peavad.

«Esmapilgul ehk veidi üllatav idee kasutada kahte meessaatejuhti on laenatud brittidelt, kes Inglismaa staariotsingut nimega «Pop Idol» tehes kasutasid samuti traditsioonilise naine-mees kombinatsiooni asemel kaht noormeest,» lisas Vara.

Märt Avandi (26) on sündinud Raplas, õppinud Rapla Ühisgümnaasiumis. 2004. aastal lõpetas ta Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli ning siirdus kaheks aastaks tööle Rakvere teatrisse. Alates 2006. aastast on ta Endla teatri näitleja.

Lisaks paljudele edukatele rollidele etendustes «Missionärid» (Rahutuvi), «Karge meri» (Eerik Lamm), «Vargamäe kuningriik» (Indrek), «Liblikas ja peegel» (mees), «Pidusöök» (teener) jt., on Märt teinud kaasa ka mitmetes Eesti filmides, näiteks nagu «Esimene arest» (Aivo), «Malev» (Jurmala foogt Hippolyt), «Tulnukas» (Valdis). Märt on kaks korda olnud Draamafestivali laureaat.

Ott Sepp (25) sündis Tallinnas. Koolihariduse sai ta Jakob Westholmi Gümnaasiumist ja Vanalinna Hariduskolleegiumist. Nagu Märtki, kuulub ka Ott Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli 21. lennu lõpetajate hulka. Peale lavakunstikooli lõpetamist suundus ta tööle Eesti Draamateatrisse. Alates 2006. aastast töötab Ott Tartus Vanemuise draamanäitlejana.

Tema säravamad rollid pärinevad etendustest «Paradiis» (Theodor Altermann), «Castrozza» (Castrozza), «Inimese teekond» (inimene) jt. Eelmise aasta kevadel tegi Ott ka oma lavastajadebüüdi, tuues Tartu Sadamateatris lavale etenduse «Kass, kes kõndis omapead», pälvides sellega 2007. aasta Vanemuise parima lavastuse kolleegipreemia.

Ka Ott on kaasa teinud mitmetes Eesti filmides nagu «Malev» (Uru), «Tulnukas» (Märt), «Röövlirahnu Martin» (Nitram), «Nimed marmortahvlil» (Mugur) jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles