Tallinn Dolls avab pidulikult esinduspoe Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Dolls avab pidulikult esinduspoe Pärnus. Poes võtab külastajaid vastu Eesti tippmodelli saatest tuntust kogunud Adeline Vaher-Vahter
Tallinn Dolls avab pidulikult esinduspoe Pärnus. Poes võtab külastajaid vastu Eesti tippmodelli saatest tuntust kogunud Adeline Vaher-Vahter Foto: Tallinn Dolls

Kõikidel suurtel ja väikestel Tallinn Dollsi fännidel on põhjust rõõmustada, sest Tallinn Dolls on jõudnud nüüd suvepealinna Pärnusse.
 

Sel laupäeval, 9.juunil kell 19.00 avavad nukupiigad esinduspoe uuenenud Port Artur I`s

Poes võtab külastajaid vastu Eesti tippmodelli saatest tuntust kogunud Adeline Vaher-Vahter, kes on liitunud nukude tiimiga.

Loomulikult on kõige magusamaks üllatuseks disaineri Karolin Kuusik poolt loodud Tallinn Dolls suvekollektsioon.

Brändi looja Mari Martin usub, et uus pood täidab kõikide naiste unistuse - suvitada ja shopata ühe korraga. See on parim võimalus sõita reedel otse Pärnusse ning enne väljaminekut endale efektne kostüüm leida.

Õhtu jätkub klubis Sugar, kus suurejoonelisel moeshowl astuvad modellidena üles ka tippmodelli saates osalejad, nii Triinu, Adeline, Kerli-Kai jne.

Sel nädalavahetusel on kindlasti põhjust minna Pärnusse!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles