MTV «Eesti TOP 100» võitis Pärnu bändi DefRage video «Save Us From Religion».

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Defrage
Defrage Foto: http://www.myspace.com/defragemusic

Eesti Vabariigi aastapäeval, 24 veebruaril MTV Eesti eetris aset leidnud kodumaiste muusikavideote maratoni «Eesti TOP 100» võitis rahva tahtel Pärnu post-grunge bändi DefRage video «Save Us From Religion».

 

Teiseks jäi teeneka flak’n’roll kollektiivi Loits video «Haavad uulitsal» ning kolmandaks industriaalroki projekti Evestus video «Enemy».

Üheksa tundi väldanud mammutparaadil tulid esitlusele kõik kohalike artistide muusikavideod, mis on MTV Eesti mängukavasse lisatud alates kanali käivitamisest 2006. aasta sügisel. Videote järjestuse määras MTV Eesti kodulehel kaks nädalat väldanud rahvahääletus.

«Uskumatu! Mulle ei jõua siiamaani kohale, et võitsime. Tegemist on kindlasti meie seni parima saavutusega,» juubeldas DefRage ninamees Kari Kärner.

«Oleme pingutanud selle bändi nimel nagu hullumeelsed, kõigil Eestis korraldatud bändivõistlustel oleme küll jõudnud finaali või poolfinaali, ent võitnud pole veel midagi. Olen alati öelnud, et me üritame minna maailma tippu või surra üritades. Tänud kõigile fännidele, kes meie poolt hääletasid, ning maag Hannes Vanakülale, kelle poole samuti abi saamiseks pöördusime.»

 

«Eesti TOP 100 2009» lõplik järjestus: www.mtveesti.ee/eestitop100

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles