Loss Paranoiase debüütalbum «Maailmalõpp on lähedal» kannab head sõnumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Promopilt / Loss Paranoias

Loss Paranoias andis välja debüütalbumi «Maailmalõpp on lähedal».

Enne palju räägitud ja ammu lubatud maailmalõppu hakkas 2010. aasta lõpus kokku tulnud 5-liikmeline bänd paaniliselt muusikat kirjutama, kuid kahjuks viimased maiade kalendrite avastused on selle niigi kahtlase ennustuse veelgi kaheldavamaks muutnud. Kuna kogu turundusstrateegia oli juba planeeritud ja albumi viimistlemine samuti lõpusirgel, siis maailmalõpust enam mingit tagasiteed polnud. Siiski ennustab bänd uut lõppu tulemas 13.13.2013.a.

Albumilt leiab ka «Maailmalõpp on lähedal» nimelise laulu, mille läbi kannab ansambel lõpuparanoias siiski sõnumit, et kui meile on antud niigi vähe aega, siis miks seda raisata vihkamiseks, vingumiseks ja tühja tallamiseks või paranoia õhutamiseks, pigem tehkem head ja olgem paremad.

Esikalbumilt leiab 13 lugu. Trummidel mängib Andres Mikk, bassi ja taustavokaali eest vastutab Madis Fuchs, klahvpillidel Priit Sootla ning kitarrid ja helirežisööri töö on Vilho Meieri hoole all, lauljaks Helena Virt, ühe loo meeleolu käisid üleval hoidmas Musaklubi lauljad.

Kummutamaks levivaid kuuldusi kellegi produtsendi «karvasest käest», siis albumi on produtseerinud otsast lõpuni Loss Paranoias enda stuudios.

Plaadiümbrise ja bukleti kujundas Alar Kriisa. Loss Paranoias tänab kõiki nende senisele teele kaasa aidanud häid inimesi. Album on saadaval digitaalsel kujul portaalis muusika24.ee ning peatselt paremini varustatud plaadipoodides üle Eesti.


Lood plaadil:

1. Valedetektor
2. Paartipuuper
3. Une Nägu
4. Läbi Tantsu, Läbi Elu
5. Issi Väike Printsess
6. Nii Hea
7. Mõrvarlik Daam
8. Fanaatik
9. Pipratoos
10. Maailmalõpp On Lähedal
11. Võõras Tunne (osa II)
12. Keelatud Võtted
13. Paranoia
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles