Märtsi Playboy kaanestaar on seksikas modell Dea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dea
Dea Foto: Playboy

Täna üle Eesti poelettidele jõudnud Playboy märtsinumbri kaanel poseerib otse keset lumist metsa seksikas pesumodell, Võrust pärit kaunitar Dea Sumin.

Uljas tüdruk osales 2007. aastal Miss World Estonia valimise telesaates. Tookord sattus missikandidaat skandaali, kui selgus, et ta on enne konkurssi poseerinud fotodel läbipaistvas pesus.

Dea on osalenud mitmetel iludusvõistlustel, kuid omandab samas ka juristiharidust. See pole veel kõik – kaunitar unistab ka relvaloast ja lennukipiloodi paberitest. Dea erutavalt jahe pildiseeria on tervikuna nähtav ka leheküljelt www.playboy.ee.

Playboy märtsinumbri üheks kaalukamaks looks on sisukas intervjuu maailmakuulsa haiglaseriaali «House» peaosalise Hugh Laurie’ga. Karismaatiline britt räägib oma koha leidmisest Hollywoodis, kirest mootorrataste vastu ja seksisümboliks olemisest.

Rubriigis 20 küsimust vastab Tartu Rocki korvpallimeeskonna mängujuht George Tsintsadze. Ta räägib intervjuus grusiinide tulisest temperamendist, Eesti tüdrukute ilust ja sellest, miks tema kodumeeskonna käsi just hiilgavalt ei käi.

Toomas Verrev sukeldus naistepesu maailma, et endale selgeks teha, millist pesu on paslik oma kallimale kinkida. Kõik selle, mis ta välja uuris, on igal mehel kasulik enne 8. märtsi saabumist läbi lugeda.

Sama autori sulest saab märtsinumbrist lugeda ka humoorikat novelli ehedast meestevahelisest tundest. Ootamatu on nii idee kui novelli lõpplahendus.

Värske Playboy annab häid soovitusi neile, kes otsustanud elus tervisliku lehekülje keerata. Toiduspets Kätrin Karu tutvustab mõnede levinud toitumispõhimõtete reegleid, mis aitavad kaalu alandada ja oma tervist turgutada.

Väliskaunitari lehekülgedel võib imetleda ühe maailma populaarsema modelli Joanna Krupa kauneid vorme. Peale modellitöö saab seda magusat poolatari näha ka filmides mängimas kõrvu Hollywoodi staaridega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles