Juubilar prints William käsutab tänasest printsess Diana pärandust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Charles ja printsess Diana (29. juuli 1981) ning prints William ja hertsoginna Catherine (29. aprill 2011)
Prints Charles ja printsess Diana (29. juuli 1981) ning prints William ja hertsoginna Catherine (29. aprill 2011) Foto: SCANPIX

Prints Williamil on põhjust rõõmustamiseks – mees tähistab täna oma 30. sünnipäeva, mis ühtlasi tähistab päeva, millest alates on tal õigus käsutada oma ema, Walesi printsess Diana pärandust.

Varandust hinnatakse ligi 10 miljonile naelstrelingile, vahendab scoutsman.com.

Ilmselt loobuks William kõikidest rikkustest, et ema Dianat tagasi saada. Naise ootamatu ja traagiline surm 1997. aastal on olnud printsi elu pöördelisim punkt. 15aastane William ja temast kaks aastat noorem vend Harry magasid 31. augusti öösel kell kaks Šotimaal Balmorali kuninglikus residentsis, kui nende isa Charles sai telefonikõne, milles teatati, et tema eksabikaasa Diana oli pärast autoõnnetusse sattumist Pariisi haigla lõikuslaual surnud. Isa tahtis pojad kohe üles äratada, kuid vanaisa Philip manitses teda hommikuni ootama.

Poisid William ja Harry jäid esialgu Šotimaale, et mitte Londonis leinava rahvamassiga silmitsi seista. Seni oli William ajakirjandust umbusaldanud, ent saades teada, et Diana oli hukkunud fotograafidest taga aetuna, muutus tema umbusk vihaks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles