Galerii: Ženja Fokin muutis Rakvere naiste elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jaanipäeva eel toimus Rakvere Kroonikeskuse Moepäev, kus virumaalaste moetunnetust värskendas stilist ja raadio StarFM saatejuht Ženja Fokin, kes eelnevalt keskuse poode väisas.

«Olen hämmingus, kui paljude lahedate leidude osaliseks olen saanud ning sain kinnitust oma põhimõttele, et hea välimuse või lahedate riiete kombineerimiseks ei ole tarvis kilomeetrist rahakoti pakki eurodega, vaid piisab headest ja nutikatest leidudest,» rõõmustas Fokin.

Sel päeval said Fokinilt uue ja värske välimuse ka eelnevalt muutumismängu jaoks välja loositud 3 Virumaa naist.

Muutumismängu võitsid ja suvise stiiliuuenduse läbivad Sirly Kask (34), Teele Sein (17) ja Diana Rosin (43, 7 lapse ema). Nad kinnitasid kui ühest suust, et võit oli neile tore üllatus ja kulub marjaks ära.

«Tunne oli super kui helistati, kuna olen n-ö hall hiireke, kes kannab enamiku ajast tosse-pükse ja t-särki. Ning eriliseks tegi sõnumi veel see, et 22. juunil on ka meie pulma-aastapäev. Uus ja põnev väljanägemine sobib nagu rusikas silmaauku,» rõõmustab müüjana töötav kahe lapse ema Sirly.

Lisaks muutumismängule, kus võitjaid kaunistasid stilist Ženja Fokin, juuksur Karel Oja ja tippmeikar Reet Härmat.

Kiika pilte!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles