Miks jääb tegelikult Susan Boyle'i Eesti kontsert ära?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: SUSAN BOYLE :TALLINN, EESTI, 19JUN12.
Pildil on  Susan Boyle  Manchesteris. 
lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
TLMPM03: SUSAN BOYLE :TALLINN, EESTI, 19JUN12. Pildil on Susan Boyle Manchesteris. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Susan Boyle’i austajad said esmaspäeval kurva uudise - Briti talendisaate superstaari esinemine Tallinna kirikute nädalal jääb ära.

Kas seletuseks toodud «tervislikud põhjused» tähendavad, et lapsest peale hapra psüühikaga šotlanna vaim on meediamöllust ja maailmamenust taas murdunud, küsib Õhtuleht.

Midagi täpsemat pole artisti agentuur 51-aastase lauljanna seisundi kohta öelnud, kuid kõik pidanuks olema hästi.

Märtsis esietendus muusikal, mis räägib Susani vapustavast tõusust - väikelinna vanatüdrukust ülemaailmseks staariks - selle finaalis teeb lauljanna ka ise kaasa.

Alles 6. juulil teatas Susan oma kodulehel rõõmsalt: «Täna oli väga eriline päev - kuninganna Margareti ülikool andis mulle tunnustuseks muusikaliste saavutuste eest audoktori tiitli, olen nüüd doktor Susan Boyle!»

Ent juba juuni algul levis uudis, et kontsertide andmisest kurnatud Susan hakkas bensiinijaamas karjuma ja nutma - heitliku tundeeluga on ta olnud maast madalast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles