Kuldnõela gala: Tiina Talumehe looming

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT 2009 - Kuldnõela gala
FIBIT 2009 - Kuldnõela gala Foto: AFP / Scanpix
6. märtsi õhtul toimus Viru Keskuses FIBITi moeürituste raames suurejooneline Kuldnõela galaetendus, kus oma värsket loomingut esitlesid neli kohalikku moetippu: Liisi Eesmaa, Liivia Leškin, Aldo Järvsoo ja Tiina Talumees.

Tiina Talumehe kollektsioonist:

Kuldnõela žürii esinaine Signe Kivi peab Tiina Talumehe viimast Kuldnõelal näidatud kollektsiooni tõeliseks creme de la creme`iks.

«Viimati nähtu oli kindlasti tugevam kui kunstniku viimane moeetendus. Fokusseerimine ühele teemale ja selle detailne avamine on imetlusväärne.»

Kuldnõela žüriiliige ja Kaubamaja loovjuht Kristina Herodes peab Tiina Talumehe Andaluusiast inspireeritud kollektsiooni lihtsalt vaimustavaks - ülinaiselikuks, kunstiliselt leidlikuks, disainilt küpseks ja väga kauniks. 

«Tiina on julgelt truuks jäänud külluslikule, romantilisele stiilile, millel on nii tuliseid austajaid kui ka kahtlejaid – selline ehe naiselikkuse tunnetus pole meie laiuskraadil kindlasti mitte tavaline.»

«Tiina on oma loomingulises tippvormis, tema viimased tööd särisevad energiast ja värskusest ning Kuldnõelale esitatud töö tundub olevat veel üks samm edasi juba niigi kõrgest tasemest. Tiina on kaunistuste meister, kes suudab ühendada küllust küllusega nii, et tulemus lubab sellegipoolest ka kandjal enesel oma rõivaste sees särada.»

Vaata pildigaleriid Tiina Talumehe kollektsioonist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles