Kas Evelin tegi Londoni tõrvikujooksust mõnusa väljasõidu?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Andres Putting / Delfi

Tõrvikujooksuks Londonisse lennutatud Evelin Ilvese reisikulud katab Eesti Olümpiakommitee ning summadest ei räägita, samuti mitte sellest, kes olid esileedi kaks müstilist saatjad ja mida nemad täpselt kuningriigis tegid. Samas on teada, et esileedi jõudis reisil olles ka isiklikke asju ajada, reisikulud maksnud Eesti Olümpiakomitee vaikib.

Hiljem tuli välja, et teistest ikkagi eraldi reisinud esileedil oli kaasas ka ihukaitsja ja veel kaks inimest, kirjutab Õhtuleht.

Eesti Olümpiakomitee turundusjuht Anu Kaljurand väidab, et nende isikute kohta info saamiseks peab pöörduma presidendi kantselei poole.

Kantselei avalike suhete juht Piret Pert saadab nutitelefoni vahendusel küsimustele, kas tegu oli esileedi isiklike tuttavatega ja kes nende kulud kattis, lühikese vastuse: «Ei olnud isiklikud tuttavad, ikka üritusega seotud inimesed.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles