Staarnaisõiguslane Marianne Mikko kudrutas kaasaga suveterrassil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarpoliitik ja naisõiguslane Marianne Mikko ja tema rootslasest abikaasa Peter Andrekson kudrutasid nagu vastarmunud katusekino terrassil
Staarpoliitik ja naisõiguslane Marianne Mikko ja tema rootslasest abikaasa Peter Andrekson kudrutasid nagu vastarmunud katusekino terrassil Foto: Viktor Burkivski

Staarpoliitik ja naisõiguslane Marianne Mikko ja tema kaasa Peter Andrekson nautisid hiljuti sumedat suveõhtut katusekino terrassil.

Reedel, 27. juulil, tähistas Briti saatkond Eestis London 2012 olümpiamängude algust peoga Tallinna Viru Keskuse katusekinos.

Kohal oli hulk prominentseid tegelasi, teiste seas Jüri Ratas, Anna ja Allan Levandi, Evelyn Sepp, Meelis Milder,  Erich Teigamägi jpt.

Elu24 kaamerasilma ette jäi ka hiljuti rootsi mehega abieluranda sõudnud  tuntud Maarjamaa staarnaisõiguslane Marianne Mikko.

Marianne Mikko ja Rootsi päritolu professori Peter Andreksoni pulmakellad helisesid tänavu 15. juunil Göteborgis Chalmersi ülikooli rektori residentsis. Pulmapidu peeti järgmisel päeval Tallinna lähedal Sausti mõisas.

Paarikese esmakohtumisest Tallinnas Raekoja platsi väliterrassil oli möödunud täpselt aasta. 

Vahetult enne pulmi sai Peterist ka Eesti kodanik. Praegu elab paarike vaheldumisi Tallinnas ja Göteborgis.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles