Šokeerivad kaadrid: staarfeminist Fideelia tegi Strippar Marcoga paljastava video

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaadrid videost: Marco Tasane aka Strippar-Marco
Kaadrid videost: Marco Tasane aka Strippar-Marco Foto: Youtube / Elu24 fotomontaaž

Staarfeminist Fideelia esitleb eksklusiivselt Elu24 lugejatele Strippar Marcoga tehtud muusikavideot. Peaosaline Marco ütleb video kohta, et tegemist on sedakorda küllaltki kunstilise audiovisuaaliga.

«Uus video on suvine, kiire ja dünaamiline,» kirjeldab Marco Tasane tehtud tööd. «Videokohad valisin välja mina. Jäädvustatud sai see Riias, Elvas ja Tartus.»

Lugu kannab ulakat pealkirja «Lahti saangi».

Marco sõnul räägib lugu tema kadunud naisest, kes teda pidevalt jälitab ja kummitab ning temast kõike teab.

«Fideelia, kes on tuntud ka kui skandaalne feminist, on selle video autor. Ta värvis mind seks puhkus suisa punaseks. Kahtlesin tol hetkel ses punaseks värvimises, aga samas - kunsti nimel olin nõus,» pajatas Marco.

Videot filmiti nii madalas soos kui ka pilvituis kõrgustes, mis talletas videopilti kohati ekstreemseid kaadreid.

«Jäin tööga väga rahule. Fideelia on väikestviisi perfektsionist, pisut ka lapsesuu ja edev. Ta on väga andekas ja just seetõttu sobib minuga koostööd tegema,» jätkas Marco.

Loo sõnad on Marco ja ühe Eesti Soome neiu tehtud. «Nagu alati, erineb ka seekord minu video kardinaalselt teistest tegijatest,» on Marco enesekindel.

Fideelia märkis video kirjelduseks YouTube’i lehel, et kui Marco palus, et teeks järgmise muusikavideo, teadis tüdruk, et tahab luua midagi senisest teistsugust, mis Marcot uuest jahmatavast ja humoorikast küljest näitaks.

«Seni on Marcot tuntud kui glamuurset stripparit, pidutsejat ja tubli treenijat, aga tõenäoliselt on temast sellisena jäänud üsna pealiskaudne ja ühekülgne mulje. Loo sõnadki on isiku peidetud poolest ja iseenda eest põgenemisest. Nii sündis sürrealistlik dünaamiline ja metsik video, kus punane Marco tormab mööda Riia linna, Eesti soid ja metsi ja teda kummitab saladuslik metsavaim. Kujutlege seksikas mustas nahkkostüümis Marcot, kes järgmisel hetkel tantsib, linnumask ees kuu paistel peaaegu alasti. Videovõtted olid rasked, aga lõbusad ja Marco ületas end korduvalt,» märkis Fideelia.

Sõnad: Marco Tasane, Heliriin Puistamaa
Video: Fideelia

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles