Katrin Siska koostöö lõppemisest Miss Jillioniga: parem õudne lõpp kui lõputu õudus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska lõpetas koostöö Jana Kasega
Katrin Siska lõpetas koostöö Jana Kasega Foto: Erakogu

Ebamäärased sahinad lauljatar Jana Kase ja tema produtsendi Katrin Siska koostöö lõppemisest on saanud nüüd ka ametliku kinnituse.

Vau! Katrin Siskast sai Jana Kase uus püss manager, hõiskas Elu24 juulis. Juba kuu lõpus saabus meile aga vihje, et Jana ja Katrini suure pauguga alanud koostöö võib olla liiva jooksunud.

Jana Kase aka Miss Jillioni koostöö lõppu Katrin Siskaga ennustas tõik, et Jana Facebooki lehelt oli üleöö eemaldatud Siska nimi manageri lüngast ja tiimi listis ei figureerinud samuti enam Siska nime. Kadunud olid ka pildid, kus oldi koos Siskaga.

Hetkeks tundus, et Eesti muusikamaastikul olid taas puhumas uued tuuled, sest superstaarisaatest tuntuks saanud Jana Kask, kelle uueks artistinimeks sai Miss Jillion, esitles oma silnglit  ning lubas oma fännidele peagi pakkuda ka erutavat lavashowd!

Katrin Siska ja Miss Jillioni uut singlit saatis esialgu tõesti ennenägematu edu - kahe päevaga oli lugu YouTube`is kuulanud juba üle 12 000 inimese.

Viis päeva Youtube'is rippunud Miss Jillioni lugu «Miljon» sai 16 500 kuulamist, kuid ainult 56 inimest hindas lugu meeldivaks ning 171 sellele vastupidiselt - ebameeldivaks. Seejärel suleti pikk punane joon dislike'ina video jaluses ja kommentaarium.

Tänaseks on ka lugu Youtube`ist eemaldatud ja Katrin Siska nimi Jana Kase manageri lahtrist lõplikult kadunud.

Katrin Sika ametlik pressiteate koostöö lõppemisest

Kahjuks ma osutusingi viiendaks Jana Kase manageriks. Meie koostöö kujunes keeruliseks ja lõppes samamoodi nagu eelmiste manageridega.

«Vahest on parem õudne lõpp kui lõputu õudus,» kommenteerib juhtunut Katrin Siska.

« »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles