ETV uudiste juht ähvardas jumekat Peep Taimlat?

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Taimlat mõnda aega eetrikeelu tõttu ei näe.
Peep Taimlat mõnda aega eetrikeelu tõttu ei näe. Foto: Toomas Huik

Perearst saatis teisipäeva hommikul tugeva päevituse pärast eetrikeelu saanud ETV ilmateatelugeja Peep Taimla Maarjamõisa haiglasse südamekontrolli, sest tuvastas tal tugeva stressi nähud.

Taimla sõnul oli ta tervis hiljuti Hispaaniast puhkuselt naastes täiesti korras, kuid pärast saatuslikku hommikut, mil ETV uudistetoimetuse juht Urmet Kook Taimlale telefoni teel ootamatult teatas, et talle on päikesepõletuse tõttu kehtestatud määramata ajaks eetrikeeld, tundis Taimla end halvasti ja läks perearsti vastuvõtule, kirjutas Õhtuleht.

Taimla sõnul pole mingit kokkulepet sõlmitud, kuna Urmet Kook oli tema peale telefonis karjunud, teda ähvardanud ja lõpuks toru hargile visanud.

«Olen tööd teinud suure armastusega ja tahan edaspidigi teha, ma ei soovi pahandusi, aga kui tarvis, kaitsen ennast,» lausus Taimla, vihjates, et uudistejuhi telefonikõne, mis sisaldas emotsionaalset teksti ja ähvardusi, on tal ettenägelikult salvestatud.

«Kui ilmalugeja välimus muutub ilmateate vaatamisel peamiseks aruteluteemaks, ei ole lood minu meelest enam õiged,» tähendas Kook ja lisas, et Peep Taimla pole tema korduvatele kõnedele ja SMSidele ettepanekuga kohtuda ja asju näost näkku arutada mitte kuidagi reageerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles