Paljastus: presidendil oli enne Evelini armuafäär Doris Karevaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves.
President Toomas Hendrik Ilves. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Doris Kareva on poetess, keda on tänu sensuaalsele luulekeelele ja populaarsusele sageli võrreldud Marie Underiga ning sarnaselt Underiga on ka Kareva mehi nagu magnetiga ligi tõmmanud, kirjutab Õhtuleht.

Peale lihtsalt hoomatava, peamiselt armastusest kõneleva luule võlub ta õrnalt kauni välimusega: kohevad kullaläikelised kiharad, sinisilmad, tundlikud huuled.

Äsja trükipressi alt tulnud biograafiast «Toomas Hendrik Ilves: Presidendi elu lugu» (kirjastas Fookus Meedia, autroid Anneli Aasmäe, Kärt Blumberg, Kai Kalamees, Krister Kivi ja Kirsti Vainküla) selgub seni avalikkusele teadmata seik praeguse presidendi eraelust: ka tema oli Karevasse kõrvuni armunud.

Elulooraamatus väidetakse, et tulevane tipp-poliitik ja noor poetess veetsid 1980ndate lõpul peaagu kogu vaba aja koos ja käisid koos ka välisreisidel.

Delikaatselt on raamatulehekülgedel vihjatud, et Ilvest võlus algul naise looming - ta on tõlkinud mitu Kareva luuletust ja tekste, sealhulgas tähendusrikka pealkirjaga valikkogust «Armuaeg».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles