Jaagup Kreem: Eesti superstaarid jäävad nõukogude aega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Kreem
Jaagup Kreem Foto: Jelena Rudi

Superstaariotsingud käivad täie hooga ja viienda saate «Eesti otsib superstaari» eelvoorudesse oodatakse lauljaid veel Tallinnas ja Tartus. Kuigi Terminaatori solist Jaagup Kreem on superstaarisaatest leidnud näiteks Rosanna Lintsi, kellele ta ka laulu kirjutas, ei oleks mees ise omal ajal sellisest saatest siiski osa võtnud.

«Kui mujal on «American Idol» või «British Idol», siis meil on superstaar, Superstaari ei saa teha ühe saatega, superstaariks peab olema väga palju kõike seda erilist, mida ühe saate või lauluvõistlusega ei saa tekitada, selleks tuleb sündida,» räägib Terminaatori solist Jaagup Kreem ajakirjas Naised.

«Mina ei kasutaks üldse sõna superstaar, sest Eestis jäävad superstaarid perioodi, kui Venemaal käisid Jaak Joala, Anne Veski, Gunnar Graps ja Tõnis Mägi, kes olid globaalselt tohutud - kolm kontserti päevas, kolm staadioni välja müüdud ja neid koheldi ka kui superstaare,» rääkis Kreem veendunult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles