Staarpapartso Marko Tubli kohtus Lady Gagaga Helsingis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval tähistas Soomes resideeriv eestlasest staarpaparatso oma 30ndat sünnipäeva,  pildistades Lady Gagat, kelle kontsertturnee jätkus Helsingis.

Marko Tubli: Olen Lady Gagat soovinud pildistada juba aastaid, kuid iga kord kui ta on Soomes esinenud pole Monster Mother end kordagi fännidele ega fotograafidele näidanud.

Alustasin Lady Gaga paparatsotamise projekti juba reede varahommikul Tallinnast, kuid kulminatsioon tuli siiski alles eile Helsingis.

Lady Gaga väljus hotellist oma stiilile vastavates silmatorkavas rõivastuses ja diivaliku kõnnakuga. Fännid kiljusid ning nii mõnelegi olid pisarad silmas.

Diiva kirjutas kõigile soovitajatele autogramme, kuid ühispilte ta ei teinud. Tahtsin küsida talt luba ühispildiks, kuid ei julgenud. Tema pilk oli tappev!

Enne Gaga saabumist kohtusin ma ka juhuslikult tema tiimi liikmetega. Üks neis on tema ihumeikar ja koerahoidja Tara, kes kirjutas spetsiaalselt mulle ka oma autogrammi.

Meil oli Taraga vestlus pooleli, kui äkitselt nägid teda ka Gaga fännid ja jooksid meie laua poole. Põgenesin nende hullude eest.

Kuid köige naljakam oli asja juures see, et nii mõnigi pidas Tarat Gagaks. Halloo, fotograafid ja fännid, tehke ene sõjaväljale tulekut oma kodune töö korralikult ära!

Sain autogrammi ka Starlightilt, kes on Gaga lähim sõbranna ja dam, kui ilus artist! Ta poseeris minu jaoks muuseas ekstra.

Eks vaadake pilte ja kadestage!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles