Saagim kaasale tantsusaatesse minekust: sa saad ju infarkti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim koos abikaasa Ristomatti Ratiaga.
Anu Saagim koos abikaasa Ristomatti Ratiaga. Foto: Erakogu

«Kõigepealt ma ütlesin talle: «Sa saad tõenäoliselt infarkti! Kas sa mõtled ka, mis sa teed?» Siis me naersime tükk aega ja ma palusin tal aegsasti ka testamendi valmis kirjutada, kui ta kavatseb seal saates väga kaua vastu pidada,» räägib bravuuritar Anu Saagim, kuidas ta reageeris disainerist abikaasa Ristomatti Ratia teatele oma osavõtu kohta Soome saatest «Tantsud tähtedega».

Anu kavatseb kaasat kindlasti nõu ja jõuga toetada, kuid päris igasse saatesse ta minna ei saa, kirjutab Õhtuleht.

Ratia on Soome tantsusaate ajaloo vanim osavõtja, kuid see teda ei heiduta. «Olen endiselt heas vormis ja minu tantsutreener Sanna-Maria Heikkilä hoolitseb mu eest,» vahendas Iltalehti Ratia sõnu.

«Ta on õudne rokivend, aga klassikaliste tantsudega tuleb kõvasti higistamist, just valsiga,» ütleb ka Anu. «Tangot oskab iga soomlane, kuid rumba ja sellised momendid saavad olema keerulised. Kuid džaivima ja rokkima on ta väga suurepärane!»

«Ma annan küll mingid intervjuud, mis seoses sellega pereliikmetega tehakse, aga kuna ma teen paksukeste saadet, siis need ajad natuke kattuvad, kuigi mõnda saatesse üritan kindlasti kohale minna. Aga mul on tunne, et võib-olla ta kukub üsna kähku välja,» muigab Anu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles