Homme avab uksed Buduaari Turg. Kohal on missid, modellid ja meediatähekesed!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21. septembril avab Tallinnas Nokia kontserdimajas uksed järjekorranumbrilt kuues Buduaari Turg
Šopingulainel on Tipp ja Merlyn
21. septembril avab Tallinnas Nokia kontserdimajas uksed järjekorranumbrilt kuues Buduaari Turg Šopingulainel on Tipp ja Merlyn Foto: Buduaar.ee

Reedel, 21. septembril avab Tallinnas Nokia kontserdimajas uksed järjekorranumbrilt kuues Buduaari Turg. Turule on registreerunud ligi 300 müüjat ja kauplema on tulemas ka palju tuntud kauneid naisi, kes müüvad enda ja oma laste vähekasutatud moekaupa või omavalmistatud ilu- ja moetooteid.

Kas tantsu- ja seltskonnatäht Kati Toots paneb müüki mõne oma tantsukleitidest?

Kellel on rohkem moekat kaupa, kas uue kuuma telesaate "Omakohus" saatejuhil Kirsti Timmeril või hoopis tema tütrel Merilyl, kes emaga müügikohta jagab?

Kas andekas Buduaari stilist Kristi Ojasaar loobub oma lemmikkingadest ning armastatud meigikunstnik Mari Ojasaar toob müüki mõne moeasja, mis soetatud Austraalias elades?

Lisaks kaunitele kaksikutele on Buduaari tiimist oma müügiletti avamas ka tegevjuht Marge Rahu, ilutoimetaja Gaida Talu, moetoimetaja Lilian Lõhmus, ürituste korraldamise projektijuht ja seltskonnatäheke Gerli Rosenfeld ja turupäeva juht Triin Sommer.

Huvitav, mida on disaininud spetsiaalselt Buduaari turu tarvis trendikas fotograaf Meelis Tomson ja andekas ajakirjanik Mari-Leen Albers aka Tipp ja Täpp?

Turule on oodata ka kaunist ja stiilset moeblogijat ja ajakirjanikku Stella K. Wadowskyt ning ka varasematel turgudel osalenud armastatud näitlejannat Diana Klasi.

Loodetavasti jõuab kiire töögraafiku vahelt turule müüma lipsata ka kogenud Buduaari turu müüja Kerttu Rakke.

Turule on müüma tulemas esinduslik rivi endiseid ja praeguseid misse ja modelle. Kohal on Fallen Angelsi kaksikud Anna Uljanova ja Natalie Berg ning tunnustatud modell Mirjam Väljaots.

Oma müügilettidega on kohal eksmissid Laura Kõrgemäe ja Diana Arno, kellest viimane tuleb müüma ka oma isiklikku disainerikollektsiooni.

Turult ei puudu ka värsked missid - 2011. aasta Miss Tallinn Heleene Mäeots ning 2012. aasta Miss Estonia Kätlin Valdmets ja Miss Tallinn Natalie Korneitsik, kes plaanivad oma asjade müügist koguda raha heategevuseks.

Moeloojatest on taas kohal Kirill Safonov ja Liina Stein, kelle looming Buduaari turul on alati kuum kaup olnud.

Esimest korda on müüma tulemas ka pealinna ühed stiilseimad naised - eelmisel aastal Buduaari ajakirja esikaant kaunistanud Iris Tomson ja aasta suurima ilusündmuse Ilu Sõnum korraldaja Katrin Pihela.

Tublide ettevõtlike naiste ridu täiendavad ka pealinna parimate moebutiikide omanik Kätlin Maran ning tekstiiliäris tegutsev endine telenägu Karmel Eikner.

See nimekiri on vaid osa stiilsetest naistest, kes 21.septembril oma müügileti avavad

Lisaks kuulsatele ja moekatele vähekasutaud kauba müüjatele on turule tulemas erinevad moe- ja ilubrändid, teiste seas pesubränd BonBon Lingerie, MET teksabränd Itaaliast, ülimoodsad RedFoot sussikesed, Pärlipesa oma Swarowski helmestega, eestlaste jaoks uus looduslik mineraalvesi Badoit, sekunditega kuivav ja kauapüsiv GlamLac küünelakk, Crest  hambavalgendustooted ja kõikide kiisude rõõmuks uhke auhinnafondiga Purina Gourmet Gold.

Väikese üllatuse toob turule ka Eesti naiste armastatuim pakisaatja SmartPOST, kes toimetab igapäevaselt Buduaari online turu müüjate postipakke.

Õigele ostupeole kohaselt ei puudu ka säravad esinejad

Hea muusikaga loob meeleolu Eesti kõige ilusam DJ Triin Tulev, kes on plaate keerutades kogunud tunnustust maailma erinevates paikades. Puusa keerutavad Ines Dance tantsijad ja ostupäeva juhib särav Triin Sommer.

Non-stop ostupidu Buduaari Turg Tallinnas on linnarahvale avatud Solarise kõrval asuvas Nokia kontserdimajas kell 14-21 ning kutsetega VIP-shopping leiab aset kell 12-14.

22. septembril toimub Buduaari Turg Tartus Eedeni keskuses. Turg on avatud kell 10-18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles