ELU PIDU! Põhja-Tallinn esitleb debüütplaati orkestri saatel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinna debüütalbumi esikaas
Põhja-Tallinna debüütalbumi esikaas Foto: Oliver Moosus

27. septembril esitleb ansambel Põhja-Tallinn oma esikalbumit «Per Aspera ad Astra», kontsert toimub R2 Live raames Rock Cafés. Bändiga jagavad õhtu jooksul lavalaudu veel Nevesis ja Mimicry.

«Per Aspera ad Astra» toob kuulajateni viistest lugu, millest enamus on bändiliikmete enda looming. Külalistena löövad albumil kaasa ansambel August Hunt, superstaarisaatest kuulsust kogunud Artjom Savitski, eesti räpi vaimne isa Genka, Nevesise solist Janno Reim ja Aegviidu lastekoor.

Solist Wild Disease loodab, et albumi valmimisel on mõeldud igale maitsele. «Oleme leidnud selle nišši, mis meid tänaseks piisavalt motiveerib ning saanud töötada koos erinevate inimestega, kelle mõttemaailmad me üheks tervikuks sulandasime. Leidub nii mõtlikke palu kui ka hoogsate trummide ja kitarririffidega rokilugusid. See kõik kokku loob meeleoluka plaadi,»rääkis mees.

Plaadiesitlusel on Põhja-Tallinna koosseis tavapärasest oluliselt suurem - kaasatud on puhk-ja keelpillid, erinevad instrumentalistid ning vokalistid.
«Sellist spektaaklit rohkem oma silmaga kontserdil kogeda ei saa - oleme terve produktsiooni valmistanud ette vaid üheks õhtuks. Lubame vägevat elamust,»ütles kitarrist Eric Kammiste.

27. septembril avatakse Rock Cafe uksed kõigile kell 19.00. Üritus on vanusepiiranguta. Kontsert salvestatakse täies mahus helis ja pildis.


«Per Aspera ad Astra»lugude nimekiri:

1. Tere tulemast

2. Psühh

3. Armupalavik (ft Artjom Savitski)

4. Baga Bakter

5. Nii lihtsalt ei saa

6. Kõik saan endale

7. Per Aspera ad Astra

8. Algusest lõpuni

9. Eksinud

10. Lähen ja tulen (Albumi versioon)

11. Räpp'n'roll (ft Genka ja Janno Reim)

12. Võta napsu

13. Meil on aega veel

14. Ükspäev julgen (ft August Hunt)

15. Draamakuninganna




 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles