Anu Saagim: ma olen kohutavalt õnnelik, et näen nii hea välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Disainiauhinnad 2012 gala; Fotol Anu Saagim
Anu uhke soengu disainisid Karel Oja, Maarja Sild ja Krista Ader
Eesti Disainiauhinnad 2012 gala; Fotol Anu Saagim Anu uhke soengu disainisid Karel Oja, Maarja Sild ja Krista Ader Foto: Jelena Rudi

Bravuuritar Anu Saagim rääkis, et olgugi, et mitmed Eesti kuulsused väidavad justkui nad ei loeks kommentaare endast kirjutatud lugude all, teeb tema seda sageli siiski, kuna kommentaarium olevat koht, kust võib sageli häid ideid üles noppida.

Kui saatejuhid küsisid, et kas Saagimit on võimalik ka kuidagi solvata, vastas naine, et ei usu, et enam millegi peale solvuks.

«Lugesin täna kommentaare, sest olin uudishimulik. Avastasin taas, et isegi kui minust kirjutatakse näiteks tore, positiivne, rõõmsameelne uudis ja kõik selle juures on hästi ning ma ei ole kedagi solvanud, kellelegi midagi halvasti öelnud, siis tundub, et inimestel ei ole enam mitte midagi rohkem öelda, või millegi muuga ei suuda nad mind enam solvata, kui öeldes «vana inimene».

«Ma mäletan, et mingid aastad tagasi tegi see mind väga nukraks. Aga kui ma seda täna loen, siis mõtlen, et «jess, jälle tuli ära».»

«Kas inimesed tõesti arvavad, et kui nad ütlevad kellegi kohta, et ta on vana, või isegi et ta näeb täna kole välja, et kas see teda ikka tegelikult solvab. Mind paneb see juba rõõmust hõiskama, sest see näitab, et inimeste varasalv on tühjenemas ja nad ei ole suutnud mitte midagi koledat rohkem välja mõelda. Ju see näib siis nende arust hirmuäratav minu jaoks, aga pean ütlema, et see ei ole nii.»

«Ma olen kohutavalt happy, et näen 50aastaselt nii hea välja. Et olen nii aktiivne, terve, lõbus ja sportlik. Neis kommentaarides tunnen ainult kadeduse sisinat läbi selle ütleja. See annab mulle hoogu juurde ja lööb silma särama!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles