Sarjal ENSV on Facebookis oma ajalooportaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"ENSV"
"ENSV" Foto: ETV

ETV populaarne huumorisari ENSV paiskab nostalgitsejatele nüüd ka Facebooki kaudu ajastutruud vaatamist ja lugemist: pilte, videoid, meenutusi, muusikat ja muud. Lehest on kasvamas omamoodi ajalooportaal, millega tutvudes saab mõnusalt muiata ja kus nii mõnegi leiu puhul tuleb tahtmine seda ka sõpradele jagada.

Viimastest postitustest saab teada näiteks seda, kuidas Tõnis Erilaid tutvustas uuemaid suundi koduse olmetehnika vallas aastal 1984.

Põikena lapsepõlveaegadesse on üleval meenutus "kohustuslikust" kirjandusest ENSVst - kel olid Soomes sidemed, sellel olid riilulil Aku Ankkad.

Tutvuda saab omaaegse juuksemoega, kõrval on ka ENSV tegelane fotol võrdluseks. On pilte nõuka-aja märkidest ja särkidest raja tagant ja kodust.

Ja meeldetuletus, et  Marju Länik oli noorsooajakirjanike ringküsitluse parim popsolist aastal 1983!

Muu hulgas täieneb ka varasemate ENSV osade taustateave, sest Facebooki ajajoon annab hea võimaluse panna kõik kronoloogilisse järjekorda. Peale iga eetrisse läinud osa pannakse üles ka seal kõlanud muusikalugude nimekiri.

Nostalgialehekülg aina täieneb ja selle käigus meenub ENSV sõpradele nii mõndagi, mis paistis olevat ammugi unustatud. Kõigi mälestused ja küsimused ehk kaastöö on oodatud!

ETV "ENSV" sari on Facebookis märksõnaga: ENSV teleseriaal

http://www.facebook.com/pages/ENSV-Teleseriaal/431628796872226

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles