Tragöödia Hollywoodis: arvatavalt naise mõrvanud näitleja leiti surnult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Lewis
Johnny Lewis Foto: SCANPIX

Seriaalinäitleja Johnny Lewis leiti neljapäeval surnult ning teda kahtlustatakse vanema naise tapmises.

Los Angelese politsei leidis sarjadest «Sons of Anarchy» ja «The OC» tuntud 28-aastase mehe surnuna Los Felizi piirkonnas asuva maja sissesõiduteelt, vahendab Digitalspy.

Politsei kutsus välja naaber, kes kuulis naisterahva karjeid. Nad leidsid majast 81-aastase majaperenaise Catherine Davise ja tema kassi surnukeha.

Politseijuht Andrew Smithi sõnul võis Lewis hukkuda kas trepilt, rõdult või katuselt kukkumise või hüppamise tagajärjel.

«Praeguste andmete kohaselt võime oletada, et majas oli mingisugune vastasseis, mis lõppes naise surmaga. Seejärel jooksis mees välja, sõneles paari naabriga, jooksis majja tagasi ning selleks ajaks, kui me kohale jõudsime, oli ta kukkunud või mingil muul viisil sissesõiduteel surma saanud,» rääks Smith.

Lewist peatada üritanud naaber ja töömees said väidetavalt samuti vigastada. Politsei kahtlustab, et Lewis võis tapmiste ajal olla narkootiliste ainete PCP või metamfetamiini mõju all.

Lewis vabanes vaid mõni päev tagasi vanglast, kuhu ta saadeti eluohtliku relvaga ründamise pärast. Alles hiljuti istus ta ära 291-päevase karistuse sissemurdmise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles