Superstaarisaates pingutatakse nii «Kuula» kui «Euphoria» järgi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaarisaate teatrivoor
Superstaarisaate teatrivoor Foto: TV3

Tele-show´s «Eesti otsib superstaari» sõelutakse pühapäevases teatrivoorus välja need kakskümmend osalejat, kes pääsevad stuudiovoorudesse.

Karm valik tehakse kaheksakümne kaheksa noore laulja seast, kes lunastasid ihaldatud kollase kaardi neljas Eesti linnas toimunud eelvoorudes.

Nüüd valivad kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Mart Sander ja Mihkel Raud heade lauljate hulgast välja parimad kümme tüdrukut ja kümme poissi, kelle edasise saatuse eest superstaari-karussellil otsustavad juba televaatajad.  

 Esmalt tuleb osalejatel Tallinnas Rock Café’s kohtunikele ette kanda enda poolt valitud lugu. Teatrivooru esimese vaatuse lõpuks peavad aga esimesed oma lootuse superstaariks saada läbikukkunuks lugema. Järgmiseks ülesandeks jagunevad edasipääsenud duodeks ja triodeks. Poistel tuleb klaveri saatel ette kanda kas Koit Toome ballaad «Allikas» või James Browni igihaljas lugu »I Got You» (I Feel Good), tüdrukutel tuleb valida kas Siiri Sisaski repertuaari kuuluva «Tagareas» või Demi Lovato poolt kuulsaks laulud «Skyscraper’i» vahel. Aega loo õppimiseks on vaid mõni tund. 

 Päeva lõpuks on kohtunikud vaidluste tulemusena langetanud järjekordse raske otsuse. Osalejad jaotatakse kolme erinevasse ruumi ning ees ootab kaks võimalikku stsenaariumit– kojuminek või edasipääs teatrivooru teise päeva. 

 Ülesanded lähevad järjest raskemaks ning ees ootab laulmine fonogrammi saatel. Tüdrukud teevad oma valiku Lenna Kuurma loo «Mina jään», Loreeni «Euphoria» ja Mahavoki hiti «Mägede hääl» vahel. Poiste menüüsse kuuluvad Ott Leplandi «Kuula», Nirvana «Smells Like Teen Spirit» ja 2 Quick Starti «Ühega miljoneist».  Kuigi lood on kõik tuntud ja aega harjutamiseks oli terve öö,  kipuvad sõnad nii mõnelgi esinejal ärevusest sassi minema. 

«Eesti otsib superstaari» Karl-Andreas ja Henrik Kalmeti juhtimisel on TV3s pühapäeval kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles