Urmas Sõõrumaa kritiseerib rikaste edetabeleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa on Eesti tenniseelule puhunud sisse uue hoo. Tuult tennisetiibadesse puhub ka Donatas Narmonti toimetatav tenniseajakiri..
Ettevõtja Urmas Sõõrumaa on Eesti tenniseelule puhunud sisse uue hoo. Tuult tennisetiibadesse puhub ka Donatas Narmonti toimetatav tenniseajakiri.. Foto: Toomas Huik.

Kirjanik Allan Keian ja suurärimees Urmas Sõõrumaa kirjutasid raamatu «Kuidas rikkaks saada?»

Lõpuks ometi on ilmavalgust näinud ka üks eestikeelne rikkaks saamise õpik!

Värske jõukuseõpiku stiil on harivalt aus, maitsekalt peen ja kaasahaaravalt jõuline, mis ühtlasi kinnitab fakti, et raha teenimine on õpitav oskus ning selle kulutamine suur nauding.

Raamat paljastab meile, kuidas tõeliselt suure raha teenimine on väga peen kunst ning selle kulutamine tõeline kirg.

Saatuse tahtel valdavad seda geniaalset kunsti kõigest üksikud väljavalitud, seevastu sooviksid kulutamise kirest osa saada praktiliselt kõik siia päikese alla loodud.

Urmas Sõõrumaa kritiseeris raamatu eessõnas väga teravalt kõikvõimalike rikaste edetabeleid

Urmas Sõõrumaa: Meie kaasaja massimeedia loob jõukuse edetabeleid, tekitades nende imetlejates iha ning nendesse kuulujates hasardi.

Pigem peaks rikkust teisiti mõõtma: edevuse laada ning kadedustunde tekitamise asemel teraviku uute väärtuste loomisele seadma ning hoopis seeläbi resultaati mõõtma. Püüdma raha abil teistele heaolu kinkida ning oskama sellest maksimaalselt rõõmu tunda.

Mida sina asjast arvad? Kas rikkaks saamist on võimalik õppida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles