Allan Keian: Urmas Sõõrumaal on minu raamatus õpetlase roll

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor sulesepp Allan Keiam
Noor sulesepp Allan Keiam Foto: facebook.com

Hittromaanidega «Otsetee paradiisi» ja «Puhtsüdamlik ülestunnistus» kuulsust kogunud kirjanikult, Allan Keianilt on poelettidele jõudnud kolmas raamat «Kuidas rikkaks saada?».

Allan Keian on sündinud 14. novembril 1982. Lõpetanud Saksa Gümnaasiumi ja aastal 2005 Tallinna Ülikooli.

Allan Keian on noor kirjamees, kelle sulest on just ilmunud raamat «Kuidas rikkaks saada?» Varasemad raamatud on «Otsetee paradiisi» ja «Puhtsüdamlik ülestunnistus». Viimase kaant kaunistas teatavasti lauljatar Janne Saare glamuurne foto.

«Raamatu «Kuidas rikkaks saada?» otsustasin sellepärast kirjutada, et sellist kaasaegset nõelteravas stiilis kirjutatud põnevikku, mis tõestab lugejatele, et rikkuse ja rikkaks saamise alus on geniaalne idee ning selle sihikindlat täideviimise õpikut ei ole Eestis varem keegi kirja pannud. Mul õnnestus esimene olla!» pajatab kirjanik.

«Urmas Sõõrumaal on minu raamatus õpetlase roll. Olgem ausad, teab ju tema tegelikult ühena vähestest kõige paremini, kuidas tõeliselt rikkaks saamine tegelikult käib ja jumal tänatud oli ta nõus seda tarkust lugejatelegi avaldama.»

«Kaante vahele said ka mõned Sõõrumaa lausutud ülimalt tabavad tsitaadid nagu näiteks: „«Kui alguses on inimene valmis tegema kõik selleks, et võimalikult rikkaks saada, siis selle saavutanud, on ta nõus suurema osa loovutama, et privaatsust osta.“»»

Urmas Sõõrumaaga sai noor kirjanik tuttavaks just selle raamatu kirjutamise eesmärgil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles