Iiris Vesik suurt publikut ei karda

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolaul 2008. Iiris Vesik ja tema «meeskond»
Eurolaul 2008. Iiris Vesik ja tema «meeskond» Foto: Liis Treimann

Eesti nooruke lauljanna Iiris Vesik loodab, et värske kuulsus meediat väga hulluks ei aja ning praegu tundub neiule, et midagi tal avalikkuse eest varjata küll pole.

Vesik rääkis reporter.ee'le, et edasised plaanid ei ole veel väga konkreetselt paigas. «Midagi on natuke selginenud, aga seda, mis kõik täpselt nüüd juhtuma hakkab, seda ei tea,» seletas ta.

Tüdruk tahab teha muusikat ja esineda nii palju, kui saab: «Sellist omapärast ja ikkagi midagi, mis minu seest tuleb. Selliseid läbulaule ma küll ei hakka tegema.»

Eurovisioonile oleks ta Eestit esindama läinud pea püsti, kartmata suurt publikut. «Suure publiku ees esinemine oleks olnud omamoodi proovikivi, omamoodi uuem kogemus,» seletab neiu.

Iirise mänedžer Dave Benton leiab, et neiu on väga andekas ja hea huumorimeelega. «Ta on laval väga karismaatiline. Kui sa teda laval näed, tundub justkui ta teaks kõike,» kiidab Benton.

Videolõiku Iiris Vesiku intervjuust saad vaadata reporter.ee kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles