Võsa Pets võttis luubi alla Esmeralda imevidina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Võsareporteri» saatejuht Peeter Võsa
«Võsareporteri» saatejuht Peeter Võsa Foto: Stanislav Moshkov / Naisteleht

Seekordses Kanal 2 hittsaates «Võsareporter» uuris Peeter Võsa maagilisi vidinaid ja vestles ilmaennustajaga.

Esmeralda tembutab jälle

Juttu tuli neist imettegevatest vidinatest, mida ajalehesabades reklaamib ja posti teel müüb prantsuse imetegija Esmeralda. Voore naine Gesti läks õnge ja ostiski 600 krooni eest maagilise ripatsi, mis pidavat rikkuse majja tooma. Seda ripatsit tuleb kanda kaelas ja seitsme päeva jooksul peaks mammona kandja juurde voolama. Gesti on ripatsit kandnud terve aasta, aga rikkust ei paista kuskilt.

Kuigi oli selge, et ainsana sai rikkamaks firma, mis petukraami müüb, uuris Võsa igaks juhuks ka kahe professionaali käest, mis ripats väärt on. Juveliir ja gemmoloog Jevgeni Kampus ütles, et ripatsil sädelevad kivikesed on tehtud sellisest väärtuslikust materjalist nagu klaas.
Pendlimees Veeliks mõõtis ripatsi väge ja arvas, et see on igavesti paha ja musta energiat täis. Veeliksi meelest sai sellest päris asjalik talisman - see tuli vaid ära puhastada.

Kuuse-taat ennustas kevadet

Ilmaennustajad on eestis ikka tehtud mehed olnud. Üks tuntumaid hobi-ilmaennustajaid Kuuse-taat viis Võsa Petsi Põlva metsade vahele ja oli nõus natuke saladust avaldama - et millal kevad tuleb ja kuidas selle ilmaga sel aastal üldse on.

«Kevad astub jõusse kahe nädala jooksul ja lumi peaks minema üsna äkki,» ütles ilmaennustaja. Kevad peaks tulema soojem kui eelmise aasta kevad, parasjagu päikeserikas ja kuiv. Suvi tuleb ilmselt samuti keskmisest soojem. 

Tartu räpp

Tartu on teadagi heade mõtete linn ja mitte ainult. Seal elab Tartu vaim ja seekord hakkas Tartu vaim räppima!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles