Trikimees jahmatas välismaalasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikimees munes järgmise nädala loto võidunumbreid
Trikimees munes järgmise nädala loto võidunumbreid Foto: Reporter.ee

Tänases Kanal 2 «Trikimees» saates võlus Jürgen Veber karpidesse kooke ja muutis mündi ülipisikeseks.

Trikimees võlus naistele koogid

Esimese triki ajal läks ta kohvikusse ja kutsus naised koogileti juurde ja annab neljale naisele paberilehe ning laseb sinna kirjutada, mis kooki nad tahavad.

Endale ei lubanud ta soove näidata. Trikimees võttis neli karpi ja pani sinna väidetavalt neli kooki ning andis karbid naiste kätte.

Kõigil kolmel naisel oli karbis õige kook, kuid neljandal oli karbis vale kook.

Siis lubas trikimees vea parandada, pani kaane peale tagasi, hõõrus karpi väheke käega ja kui ta selle uuesti avas, siis oli sees õige kook.

Trikimees võlus õuna punaseks

Siis võttis rohelise õuna ja hammustas ning ütles, et vastik õun. Seejärel võttis ta õuna pihku ja kui ta peo avas, oli peos ilus ja punane õun.

Trikimees parandas salvrätikuid

Järgmiseks trikikohaks oli baar, kus mees andis tüdrukutele salvrätiku ning käskis need ribadeks rebida ja ribad palliks teha. Siis võttis ta ribad peo peale ja puudutas pastakaga palli – kui ta selle lahti harutas, oli peos terve salvrätik.

Teisele katkisele salvrätikule puhus ta peale ja seegi sai terveks.

Trikimees jahmatas jaapanlasi

Neljas trikk toimus taas söögikohas ja seekord olid partneriteks jaapanlased, kellele ta andis neli musta kuningat ja neli punast ässa. Kuningad pani trikimees ühte hunnikusse ja ässad teise.

Siis võttis trikimees kuningad ühte kätte ja raputas neid ning need muutusid ässadeks. Lauale jäänud kaardid aga omakorda ässadest kuningateks.

Trikimees võlus mündi väikeseks

Siis sai ta jaapanlannalt mündi, mille ta pani naise peole. Seejärel liigutas trikimees oma käsi üle naise käe ja münt muutus ootamatult väga väikeseks.

Trikimees võlus mündi tulemasinasse

Lõpetuseks läks trikimees poodi ja turvamehed jälgisid Jürgenit ning pealik lasi ta turvaruumi tuua. Mehed andsid talle 20-sendise ja trikimees lasi sinna märgi peale teha. Mündi pani ta salvrätiku sisse ja siis salvrätiku põlema ning põlenud salvrätiku seest kadus ka münt.

Trikimees liigutas siis tulemasinat, võttis selle lahti ja selle vahelt välja ka õige mündi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles