Milline eilse naljapäeva uudistest oli kõige jaburam?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili uudne koertepesula.
Statoili uudne koertepesula. Foto: Statoil

Eile üritasid kümned väljaanded ja ettevõtted üksteise võidu inimesi 1. aprilli puhul haneks


tõmmata ning levitasid veidraid uudiseid. Postimees valis välja lõbusamad libauudised.


Avati esimene koertepesula

Statoil avas Tallinnas esimese koertepesula ning loodab sellega laiendada oma kliendibaasi lemmikloomaomanike seas.



«Inimesed armastavad ehk ainult oma lemmikloomi rohkem kui oma kalleid autosid,» kommenteeris Statoili kontseptsioonijuht Kai Realo. Tema sõnul võib ettevõte laiendada koertepesulate ketti üle Eesti, kui eile käivitatud pesula Tallinnas populaarseks osutub.



Maailma kõrgeim ehitis Kalevipoeg päästab Maa Niburu eest


Eesti Arhitektide Liit teatas, et koostöös Tallinna linnavalitsusega on täiendatud oluliselt Soome lahte paigaldatava Kalevipoja kuju: see paigaldatakse keset Soome lahte ning tema õlal olev lauakoorem moodustab Eesti-Soome silla, ühendades Helsingi ja Tallinna. Linnu ühendav kiirrong võimaldaks jõuda sihtpunkti ligikaudu 20 minutiga ning kuju jalgade vahelt saaksid läbi sõita laevad.



Kuju kõrguseks tuleb umbes 10 000 meetrit, mis on ühtlasi maailma kõrgeim ehitis ja ületab Burj Dubaid 9312 meetriga.



Kuju ulatuks pilvedesse ja oleks nähtav kosmosest. Kalevipoeg on nii mõjuv, et muudaks lisaks Tallinna ja Eesti kuvandile ka Maa pöörlemistelge. Lisaks muudab kuju raskus ka maakera asetust kosmoses, päästes sedasi Maa asteroid Niburu eest.



Uudistoode eksootikareisijatele


Sõidad Aafrikasse? Elevandile süüa ostsid?! Uitad sõpradega savannis ja tüütud londilised ei anna rahu. Sorivad taskutes, vaatavad sind vesiste silmadega nagu kõndivat rahaautomaati... Kas pole tuttav tunne? Baltic Toursil on sellegi vastu abi! Koostöös vabariigi juhtivate toitlustusjuhtidega oleme välja töötanud uue, salendavate roheliste graanulitega elevandi-eine, mis on alates 1. aprillist müügil parimates poodides.



Tahaksid sõita Aafrikasse, aga raha napib?


Ära harrasta meeleheidet! Sind aitavad SMS-reisid kodumasinate tagatisel! Too oma kodumasin Baltic Toursile, hindame selle ära, võtame hoiule ja sõidadki masina väärilisele reisile! Tallinna–Helsingi laevapilet tutvumisperioodil, 1. aprillil vaid kuue rösteri eest!



Posti hakkavad laiali vedama loomad


Eesti Post kuulutas välja postiponide, postituvide ja postikoerte soetamiseks riigihanke, et vähendada postiveo kulusid ja propageerida keskkonnasäästlikkust. Uusi lahendusi postiteenuste pakkumisel toetab ka saabunud kevad, sest loomade ülalpidamiskulud aitab suures osas lahendada loodus.



Jalgpalli mängiti targa palliga


Eile peeti Tallinnas MM-valikmängus Eesti–Armeenia kohtumine esmakordselt jalgpalliajaloos nn targa palliga. Mänguvahend on varustatud seadmega, mis tunneb ära, kui väravajoon ületatakse ja annab sellest kohe ka kohtunikule märku.



Politseinumbril 110 vastatakse vaid tööpäeviti


Politsei andis teada, et alates 1. aprillist muutub väljakutsetele reageerimise kord. Juhtimiskeskus vastab politsei lühinumbrile 110 helistamisel vaid tööpäeviti kella 8–16.30. Muul ajal salvestatakse teie teade automaatvastajale ning väljakutsega tegeldakse esimesel võimalusel, vähemalt kuu aja jooksul.



Peugeot võtab Eestis kasutusele uue logo


Peugeot võtab tänasest aastaid brändi iseloomustanud lõvi kujutise asemel Eestis kasutusele ilvese.



«Kuna lennujaam nimetati hiljuti austusest president Lennart Meri nimeliseks, siis otsustas Peugeot Eestis müüdavaid autosid praeguse president Toomas Hendrik Ilvese auks kaunistama hakata ilvese kujutisega,» rääkis Peugeot Eesti müügi- ja turundusjuht Rasmus Tali.



Väike Peep lisab TV 3 ilmateatele värvi


Alates 1. aprillist ootab suur muudatus TV 3 ilmateadet, sest Väikese Annely vahetab välja Väike Peep.



«Väike valge Annely on loomulikult väga armas, ent jääb värvika kevadhooaja kontekstis pisut kahvatuks,» anti teada telekanali juhtkonnast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles