Lauri Pedajale meeldib lärmakaid rolle mängida

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS
Filmist «Klass» tuntud
ning täna õhtul Kanal2 eetrisse jõudvas kodumaises komöödia-telelavastuses «Teravad mehed» noort juuksurit kehastav Lauri Pedaja õpib ka päriselus juuksuriks.

Reporter.ee´le intervjuu andnud Lauri sõnul tabab teda komöödialavastuses kolleegidepoolne rõhumine, proovilepanek ja katsetamine, kas ta üldse sobib juuksuriks.

Päriselus õpib noormees sama eriala Tallinna tööstushariduskeskuses ning käsil on juba viimane kursus.

«Läksin juuksuriks õppima sellepärast, et ma ei saanud lavakasse sisse. Terve suve oli nuttu ja hala ja pisaraid hästi palju ja siis ma magasin kõik muud koolikatsed maha,» rääkis Lauri, miks ta kutsekooli kasuks otsustas.

Näitlemisega hakkas Pedaja tegelema juba neljandas klassis, mil ta tegi oma esimese rolli kooli Karu-aabitsa teemalises jõulunäidendis.

Kui «Klassis» kehastas Lauri agressiivset jõmmi, siis «Teravates meestes» mängib ta vaoshoitumat tegelast. «Mul endal on lihtsam mängida lärmavat, räuskavat ja tohutult energiat väljapurskavat inimest,» kommenteeris noormees oma seniseid rolle.

Vaata reporter.ee videolugu siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles