Liis Lass pani koos Mart Juurega Savisaarele ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ärapanija» saatejuht Mart Juur
«Ärapanija» saatejuht Mart Juur Foto: Peeter Langovits

Tänase Kanal 2 saate «Ärapanija» alguses teatas Mart Juur, et nad laenasid Peeter Oja Juhan Paadamile ja nüüd ei suuda Peeter enam istuda ega astuda.

Saate esimese loona keskenduti Peeter Oja tagumikule ja näidati sellest tehtud ülesvõtteid.

Seejärel näidati Riho Rõõmuse intervjuud, kus mees ajas eriti tarka juttu, öeldes näiteks, et inimkond on kümneid sajaneid vana.

«Mul tulevad sellist tarka meest kuulates kohe liblikad kõhtu,» nentis Liis Lass.

Liis tõstis esile ka, et sellel nädalal polnud Tallinna linnapeal Edgar Savisaarel saadet , mistõttu käis mees loomaaias kodurotte uurimas.

«Ega poliitikas pole nii, et poliitika annab suvaliselt kätt,» nentis Juur. «Ju tahab Edgar ka loomade kuningas olla.»

Edasi uuriti Playboys, Postimehes ja Kroonikas ilmunud pilte, kus naised olid jalad laiali ajanud. Liisi arvates on naistel ehk vähe aega ja seetõttu näidatakse kohe kõik välja.

Saate keskel otsustati aga perekond Ilvesele prantsuse keelt õpetada, sest selline soov presidendipaaril just oli. Nii võeti ette kõige vajalikumad väljendid ning Liis ja Mart pidasid omavahel kena kõneluse.

Pärast keeletundi anti söögisoovitus – kanafile juustega, mida saab Tallinna söögikohast Bakuu.

Uuriti ka Tallinna linnavoliniku ja koolidirektori Märt Sultsi uut välimust ja Liisi arvates on mehe uus välimus igati ontlik.

Edasi võeti ette munitsipaalpolitsei, keda saadetakse pimedatesse kohtadesse ja samuti ei saa nood politseinikud hakkama Hummerite teisaldamisega, sest nende masin läheks lihtsalt katki.

Lõpuks tunti kaasa Kohtla-Järve linnaisadele, kellel oli meeletu probleem – nende palk kasvab liiga kiiresti ja nad ei oska seda kuidagi pidurdada. Nii pididki ärapanijad neid aitama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles