Staarihakatis Relika: sätin ennast enne välja­minekut kuni kolm tundi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» eelvoor Pärnus - Gooti-Relikaga tutvumas Mihkel Raud
«Eesti otsib superstaari» eelvoor Pärnus - Gooti-Relikaga tutvumas Mihkel Raud Foto: TV3

«Sa meeldid mulle juba praegu,» sõnas Mihkel Raud kohe, kui Relika superstaarisaates kohtunike ette astus – veel enne, kui tüdruk laulmiseks suu lahti sai.

Oma gootiliku riietumisstiili ja pika kasvuga (mida rõhutavad kõrged tanksaapad) oli Relika kindlasti superstaarisaate Pärnu eelvooru meeldejäävaim kuju, kirjutas SL Õhtuleht.

Relika tunnistab, et tänaval vaadatakse talle tihti järele ja tullakse isegi tema riiete või aksessuaaride kohta küsima.

«Üldiselt (suhtun vaatamisse) neutraalselt, aga vahel hakkab hullult pinda käima,» rääkis ta.

Praegust riietumisstiili hakkas Relika järgima juba umbes 13-aastaselt ja vanemad on püüdnud tütre silmapaistva stiiliga leppida, kuigi isale see ikkagi väga ei meeldi.

Juba pühapäevases saates tunnistas Relika, et ei lähe kunagi ilma värvimata välja ja enda sättimisele võib tal kuluda 15 minutit kuni kolm tundi.

Lisaks värvidele annavad Relika riietusele erilised aksessuaarid – kaela- ja käerihmad, heledad läätsed, prillid, vööd, saapad, kotid ning isegi pulgakomm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles