Anu Saagim hakkab elu24 peatoimetajaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagimi Just!-ist populaarseks saanud 
rubriik «Saagim Social Club» jätkub nüüd portaalis elu24.ee.
Anu Saagimi Just!-ist populaarseks saanud rubriik «Saagim Social Club» jätkub nüüd portaalis elu24.ee. Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Sel nädalal alustab meelelahutusportaali elu24.ee peatoimetajana tööd kõmuline seltskonnadiiva ja ajakirja Just! eksjuht Anu Saagim, kes lubab portaalile uue elu sisse puhuda. Portaali tegevjuhina jätkab tööd Martin Šmutov.

Anu Saagim, miks otsustasite pärast Just!-ist lahkumist meelelahutusmeediale truuks jääda ja alustada tööd elu24.ee-s?

See oli parim pakkumine, mulle makstakse hästi. (Naerab.)

Mida teilt oodatakse?

Minult oodatakse võib-olla rohkem selle portaali suunamist Eesti teemadele. Praegu keskendub elu24.ee liialt välismaisele meelelahutuselule. Loodan, et minu käe all hakkavad seal senisest enam ilma tegema Eesti prominendid, säravad tähed ja kuulsused.

Millistest konkreetsest muutustest on jutt?

Portaali eesmärk peaks olema meie kohalike staarikeste elu ja olu jälgimine 24 tunni jooksul. Noh, kui lauljatar Mari-Leen on otsustanud teist värvi aluspesu selga panna, siis läheb see siia kirja. Absoluutselt kõik läheb kirja! (Muheleb.)

Kodumaised staarid tuleb gruppidesse jaotada ning elu24.ee töötajad peavad nendega pidevalt kontaktis olema. Nimetagem seda ööpäevaringseks staariblogiks, kus leiab kajastuse iga väiksemgi nüanss. Staarid selle eest palka ei saa, sest see on ka neile reklaam. Nimetagem seda vastastikuseks kätepesuks. Kindlasti saab see olema lõbusapoolsem ning siin ei tohiks kohta olla soovile ära panna või käru keerata.

Elu24.ee ei tohi olla selline, nagu oli Just!.

Kui palju hakkab elu24.ee olema Bravuuritari nägu?

Kindlasti hakkab siin olema seda, mida minu iseloomus leidub – sutike bravuuri, pisut skandaali... Lõbusat ja särtsakat asja.

Kas Just!-ist tuntud «Roosad uudised» ja raha eest klatši ostmine jätkub nüüd elu24.ee-s?

Loomulikult oleks see mu soov. Just!-i juhtides märkasin, et inimesed on tahes-tahtmata rahamaiad ning et raha eest müüakse ka oma hea tuttav maha. Küll aga ei taha ma tunda enam seda, nagu Just!-is lõpuks: vere maitse tuli suhu. Teisalt ei saanud ilma skandaalita ühtegi esikaant maha müüa.

Elu24.ee on teistsugune, siin ei pea pidevalt lugejat rabama, kedagi tümitama. Portaalis tuleb pidevalt midagi uut peale ning skandaal pole esmatähtis. Selle eest las hoolitsevad SL Õhtuleht ja teised kollased väljaanded. (Mõttepaus.)

Aga noh, kui keegi staar purjus peaga libastub ja keegi seda nägema juhtub, siis maksame talle selle info eest ikka sada krooni ja paneme uudise üles. Ega meil kahju ole! (Naer.)

Kui rõhk saab olema eestimaisel, siis kas tähendab see seda, et elu24.ee reporterid hakkavad senisest enam ka seltskonnaüritustel käima ja neid kajastama?

Elu24.ee-sse tuleb minu kaubamärgiks saanud rubriik «Saagim Social Club», mis räägibki ju üritustest. Kajastatud saavad kõik Eestis toimuvad üritused. Hakkan neile punkte jagama ning toimuvat kommenteerima.

Näiteks?

Näiteks toon ühe ürituse puhul välja, et näete – seal olid jube nämmad söögid ja šampanja voolas ojadena, aga peo kõrghetk jäi tulemata ja korraldajatel juhtus see või teine apsakas. Või vastupidi, kõik läks korda. Esitan siinkohal ka üleskutse pidude korraldajatele, et te annaksite meie portaalile teada, kui midagi põnevat toimub. Me püüame kohal olla.

Milliseid rubriike on veel oodata?

Hakkan iga päev oma kolumnis ajakirju hindama. Näiteks teisipäeviti ilmub Kroonika. Minul on hea võimalus öelda – öäk, kui õudne esikaas, see on täiesti jube, appi! Või – see inimene on täiesti out, miks temast üldse kirjutada!? Sama hästi võin ju ka öelda, ajee – jube lahe pildiseeria.

Tahan ka teistele anda võimaluse portaali kirjutada. Näiteks kui keegi teeb mingi laheda fotonäituse või annab mõne laheda plaadi välja, siis palun väga – kirjutagu sellest ise kas või kaks miljonit tähemärki. Veebiportaalis on see võimalik. See töö on just seepärast ahvatlev, et piiranguid pole.

Kas veebireportereid tuleb juurde?

Just!-ist lahkus minuga mitu inimest ning osa neist tuleb tööle elu24.ee-sse. Oodatud on aga kõik kaastöötajad üle Eesti. Tahame luua üle-eestilise võrgustiku, mistõttu ootame töökaid inimesi meiega ühendust võtma. Oluline on, et kõigil oleks fun!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles