Jõukad seltskonnainimesed korraldavad oma aastapäevapeo

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophie Anderton and Kaja Wunder
Sophie Anderton and Kaja Wunder Foto: http://www.thebuttonclub.com

Grandioosne luksuspidu toimub Mercados ja selle korraldajateks on Elustiiliagentuur Deluxe ja The Button Club Londonist eesotsas eestlannast modelli Kaja Wunderiga.

23. veebruaril toimub Eesti suurimas restoranis Mercado grandioosne pidu, kus tähistatakse Eesti 90. aastapäeva.

Peo läbivaks temaatikaks on «Freedom Party» ning dresscode «Jet Set Glamour», mis teatud määral sümboliseerib vabadust, mis 60ndatel tekkis inimeste mõttemaailmas, ning aeronautika arenguga muutus ka kogu maailm vabamalt kättesaadavamaks.

Vaid selleks eriliseks õhtuks muutub restoran Mercado eksklusiivseks restoraniks ja pööraseks ööklubiks - sellist muutust pole varem veel nähtud!

Koostöös The Button Clubiga, kelle poolt on oodata Londonist ning mujalt maailmast ligi sadakond külalist, et veelgi enam vürtsitada temaatikat Jet Set Glamour, muutub atmosfäär väga rahvusvaheliseks ja põnevaks,

Pidu algab kell 20 ja on oodatud kõik, kes soovivad nautida viiekäigulist õhtusööki, mille on spetsiaalselt selleks õhtuks koostanud ning valinud tipp-kokk Imre Kose.

Kell 22.30 avatakse uksed kõikidele, kel soovi pidutseda varajaste hommikutundideni parima tantsumuusika saatel!

Plaate keerutavad ning muusikat valivad DJ Ebe, resident DJ Londoni kuumadest ööklubidest (China White, Cukoo Club, Kitts, Boujis) ning DJ Tom Lilienthal (BonBon).

Lisaks hõrgule õhtusöögile ja kaasahaaravale tantsumuusikale on ainult selleks õhtuks koostatud eriline programm, mis lahutab kõigi meelt kogu õhtu jooksul.

5-käiguline õhtusöök koos jookidega maksab 1 690 krooni, kuid peopääsme hinnaks on 250 krooni.

The Button Clubi on Londonis tegutsev interaktiivne agentuur, mis võimaldab oma liikmetele sissepääsu eklusiivsetele üritustele.

Agentuuril on üle 4000 liikme. Siiani on toimunud sellised temaatilised üritused nagu «The BloodLust Ball», «Pink Panther Ball» ja «The Fall Of Rome».

Liikmetel pakutakse võimalust osa võtta ka näiteks vormel-1 pidudest Monacos, Barcelonas ja Shanghais; Cartier´ poloturniirist, Cannes´i filmifestivalist, ülemaailmsest kiirkaatrite võistlusest ning mitmetest teistest üritustest ja pidudest.

Ürituse külaliste seas võib sageli kohata rahvusvahelisi kuulsusi, nagu näiteks Bob Geldoff, Jodie Kidd, James Bondi filmiest tuntud Rick Yune - ühesõnaga - rahvusvaheline Jet Set (grupp jõukaid seltskonnainimesi).

The Button Club´i juhivad Kaja Wunder ja Henry Northcroft ning nende koduleheküljega saad tutvuda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles