Trikimees ajas Erki Noole segadusse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trikimees Jürgen Veber
Trikimees Jürgen Veber Foto: Helin Loik / Naisteleht
Tänases Kanal 2 saates «Trikimees» külastas Jürgen Veber poodi ja sõjaväeosa ning narritas Erki Noolt

Esimene trikk

Esimese triki ajal läks Jürgen Veber poodi ja kutsus seal tüdrukud enda juurde. Jürgeni käes olid valged kaardid ja tavalised kaardid.

Jürgen lasi ühel tüdrukul valida välja ühe kaardi tavalisest pakist ja neiu valis poti 9. Seepeale puhus Jürgen kaardi peale ja näitas, et kaart hakkab katki minema. Nii pani ta katki mineva kaardi peale oma valge kaardi ja sellele tekkis ootamatult poti 9. Sama tegi ta ka teiste kaartidega.

Üks tüdruk soovis aga värvilist kaarti ja nii pani Jürgen tavalise kaardi tagumise külje, mis on punane, valge kaardi peale ja nii muutua seegi punast värvi.

Teine trikk

Teise triki ajal võttis Jürgen niidi ja nõela ning pani niidi nõela taha. Seejärel võttis ta kätte tikutopsi ja tõmbas sealt niidi läbi. Siis näitas ta tikutopsi sisu ja seal oli pronksist kuubik.

Siis andis ta tikutopsi teistele ja lasi neil proovida ja keegi ei suutnud nõela topsist läbi suruda. Kui Jürgen paki enda kätte võttis, sai ta taas hakkama ja pani nõela tikutopsist läbi.

Kolmas trikk

Kolmanda triki ajal võttis ta letilt värvilise ruubiku-kuubiku ja viskas selle õhku ning kui ta selle kinni püüdis, olid värvid täpselt õigetel külgedel.

Erki Nool ja tikutops

Siis saabus sündmuskohale Erki Nool ja talle näitas Jürgen tikutopsi trikki ja Erki ei saanud aru, kuidas see küll võimalik on, sest tema sellega hakkama ei saanud.

Neljas trikk

Neljas trikk toimus sõjaväeosas, kus Jürgen otsis kõige teravama silmaga laskjat. Trikimees võttis välja suuremate kaartidega paki ja pani kaardid sihtmärgiks.

Trikimees lasi tulistaval reamehel ühe kaardi välja valida ja reamees valis ruutu nelja, mis pandi pakki tagasi – Jürgen lubas, et see kaart kukub pärast tabavat lasku pakist välja.

Esimese kahe lasuga ei saanud reamees aga kaardipakile pihta. Kolmas lask aga tabas ja pakist kukkus välja ruutu viis. Sõdurid polnud sellega rahul ja Jürgen otsustas ise tulistada.

Kui ta kaarid pihta tulistas, siis muutus kaart ruutu neljaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles