Sakslane näljutas end surnuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surnu
Surnu Foto: AFP / Scanpix

Saksamaal tegi üks mees enesetapu, näljutades ennast surnuks.

Lisaks pidas ta ööpäevaringselt kuni oma surmani päevikut selle kohta, mis temaga toimub, vahendab The Telegraph.

Politsei sõnul peitis mees ennast oma kodulinnast Hannoverist umbes 96 kilomeetri kaugusel olevasse Sollingi metsa.

58-aastase mehe surnukeha leidsid metsseajahil olnud jahimehed.

«Hans Z lahkus jalgrattaga kodust ja suundus metsa. Ta  valis paiga, mis oleks inimasustusest võimalikult kaugel,» lausus Hannoveri politsei esindaja.

Politsei esindaja jätkas, et mees oli juba varem endale ühe puu otsa onni ehitanud ning oma elu viimased 24 päeva veetis seal. Mehe juurest leiti ka tema päevik ja seal oli selgitus, miks ta otsustas eluga hüvasti jätta.

«See mees oli oma naisest lahutanud ja tütrest võõrandunud. Lisaks ei leidnud ta üsna pika aja jooksul tööd. Ta töötu abiraha maksed olid lõppenud umbes üks kuu enne seda, kui ta enesetapu tegi,» nentisid surmajuhtumi uurijad.

Uurijad lisasid, et mees oli päevikus kirjeldanud detailselt, miks ta enesetapuviisiks valis surnuksnäljutamise ja kuidas ta organism lakkas funktsioneerimast.

Viimane sissekanne oli päevikusse tehtud möödunud aasta 13. detsembril. Politsei arvates suri mees kas sellel päeval või mõni päev hiljem.

Enesetapu teinud mees oli endast maha jätnud  kirja, milles palus oma päevik ta tütrele anda. Politsei täitis mehe viimase palve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles