«Ärapanija» pilked Liis Lassi ei kõiguta

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

«Mul on hea meel, et sain seda korraks teha,» kommenteerib Liis Lass möödunudnädalases «Ärapanijas» saatejuhi rollis üles astumist ning lisab, et sageli pilaobjektina saatesse sattumine ei kõiguta teda absoluutselt.

«See ei häiri, kuna Liis Lass on kõva bränd, mis juhuslikult on ka minu nimi,» seletas neiu ja märkis, et kui ta peaks midagi imelikku ütlema või tegema, on see ainult hea, kui keegi seda tähele paneb, kirjutab SL Õhtuleht.

Liis Lassi bränd sümboliseerib neiu arvates blondi, bravuurikat ja ettearvamatut noort pealinna preilit, kelle ellusuhtumine on positiivsem ja enesekindlam kui tavakodanikul ning keda näeb harva tossudes.

Lass tegeleb oma sõnul jätkuvalt ka kinnisvaramaakleri tööga, kuid kuna senise leivaisa A&A Kinnisvaraga lõppes möödunud sügisel leping, tegutseb neiu praegu omal käel.

«Meil oli ju turundusnipp see Liis Lass,» muigab A&A Kinnisvara juht Aivar Villemson, kelle sõnul aitas Lass firmale reklaami teha ning osutus reaalsuses kaks korda targemaks, kui meediakajastuse põhjal arvata võiks.

Praegu lööb Lass kaasa Raadio 2 hommikusaates «Silmad lahti» ning loodab tänavu EBSist rahvusvahelise äri erialal bakalaureusekraadi kätte saada ja magistrantuuri õppima minna, lisaks alustas ta sügisel Tallinna Tehnikaülikoolis kaugõppes haldusjuhtimise studeerimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles