Ingrid Tähismaa luiskas Elu24.ee tööpakkumise kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Tähismaa
Ingrid Tähismaa Foto: Peeter Langovits

(Lugu täiendatud 18. veebruaril, lisatud Ingrid Tähismaa täpsustused) 

Endine ajakirja Kroonika peatoimetaja ja nüüd meediakooli rajanud Ingrid Tähismaa andis Raadio 2 saates «Ülekuulamine» mõista, et tallegi pakuti portaali Elu24.ee peatoimetaja kohta, kuigi tegelikult pole Ingridile portaalis ühtegi töökohta pakutud.

Saatejuht küsis Ingridilt, et kas ta loobus Elu24.ee peatoimetaja kohast, sest soovis oma unistusega (meediakooliga) tegeleda.

«Jah, sest ei ole mõtet hakata tegelema sama asjaga, millest ma olin loobunud, tunnistades ennast väsinuks. See pole see, mis ma teha tahaksin, see ei ole see, mis minu silma hommikuti rõõmustaks. Ma tahan teha midagi muud,» vastas Ingrid.

Postimees Online’i vastutav väljaandja Aivar Reinap oli Ingridi jutust üllatunud, sest tema sõnul pole Kroonikast lahkunud naisele ühtegi tööpakkumist tehtud.

«Peatoimetaja koha lõime spetsiaalselt Anu Saagimi jaoks ja seda ametikohta polnud enne meil olemaski,» sõnas Reinap. «Me pole Ingridiga kunagi ühestki töökohast rääkinud, mistõttu jääb tema jutt arusaamatuks.»
«Kui ka Tähismaalt on kunagi küsitud, et kas tal oleks huvi meie grupis antud valdkonnas edasi töötada, siis ei tähenda see kindlasti veel konkreetset tööpakkumist või veelgi enam peatoimetaja kohta,» lisas Reinap.

Reedel asus Elu24.ee peatoimetaja kohale ajakirjast Just! lahkunud ja Eesti glamuurimaailma väga hästi tundev Anu Saagim.

OÜ Meediakool juhi Ingrid Tähismaa sõnul pole tal tõesti elu24.ee portaalilt tööpakkumist saanud, kuid ta on oma kompetentsile vastavatel online-teemadel vestelnud Eesti Meedia juhi Mart Kadastikuga.

«Kuna ma ei näidanud üles huvi online-ajakirjanduse teemadel jätkata, siis ei saa ka rääkida järgnenud tööpakkumistest,» selgitas ta.

Ingrid tõstis samas esile, et ta sai vestluses Kadastikuga teada mitu huvitavat fakti.

«Et Postimees Online ja sealhulgas elu24.ee on põhilehest täiesti eraldiseisev üksus,» tõi ta näite. «Soovin elu24.ee portaalile edu ja tuult tiibadesse!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles