Superstaarihakatised ei häbenenud oma oskamatust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti otsib superstaari
Eesti otsib superstaari Foto: Margus Ansu

TV3

«Eesti otsib s

uperstraari

»

saade jõudis Jõhvi, kus eelvoor sarnanes eelmistega - oli palju vähese oskusega noori, kellel puudus enesekriitika.

Aleksander sai alustuseks beat box'i eest edasipääsu tagava kollase kaardi. Ta esines kaasakiskuvalt ning Mihkel Raud tahtis noorelt tegijalt õpetust saada. Ega tal see eriti välja tulnud.

Veronika püüdis seejärel Vanilla Ninjat matkida, kuid suhteliselt ebaõnnestunult. Üks noormees laulis Uuspõllu täppide laulu ja Karina püüdis edutult Houstonit järele teha.

Ruslana laulu esitanud Kristina oli täitsa originaalisarnane, siiski sai ta kiirelt oma kolm «ei-d» kätte. Rein Iisakust laulis esmalt hädiselt Sal-Salleri laulu «Pane mind ketti». Teisel katsel läks juba asi paremini. Rein rääkis, et ta on ka bändi teinud. Kohtunikud olid temagi suhtes väga karmid ega hoidnud oma kriitilisi sõnu tagasi.

Olga laulis seejärel väriseva häälega «Titanic’ut», sama laulu esitas ka särtsakalt Julia ja uniselt Maarja. Taolise laulu esitamine juba suurt edasipääsu võimalust ei jäta.

Sven proovis vene aktsendiga laulda mingit vanglalaulu, kuid sai õigustatult kohtunike negatiivse rünnaku osaliseks.

Jana laulis mingis arusaamatus keeles laulu, ent tantsis hoolega. Rannap ei saanud aru, mis jama see on, kuid Raud lasi tal lõpuni laulda. Raud kiitis Jana rütmoplastikat ja andis «jah», Purga «ei» ja Rannap andis neiule kollase kaardi kätte.

Anita etteaste oli kehv, Dmitri laulis aga suhteliselt hästi Elton Johni laulu, mis tõi ka kollase kaardi. Üks tüdruk laulis Sade laulu mõjusalt ja sai samuti edasi.

Veljo laulis eelnevate staarikandidaatidega võrreldes üsna hästi, kuid sai Raualt ja Purgalt «ei-d» ning Rannap ei saanud enam miskit teha. Martin Haljalast laulis üht südamlikku ballaadi, mida Raud pidas liiga soft'iks. Rannap pidas seda liiga vaikseks. Siis nad hakkasid karjuma, et vaadata, kas Martin suudab ka kõva häälega laulda. Ta ei pääsenud siiski edasi.

Vadim laulis ja tantsis vene poplaulu, mis aga edasipääsu ei taganud.

Marta Aliida Tartust laulis võimekalt häälega mängides ja sai kohtunikelt kindla «jah». Raud nimetas tema esitust viimaste päevade parimaks.

Priit Iisakust paistis silma suure lipsuga, mida ka Raud kiitis. Ta laulis kidraga orava luukere laulu. Ta rokkis hästi ja Raud ka muigas ning ajas temaga tuuri-juttu, kuid edasi teda ei lasknud. Purga lasi ta edasi ja Rannap toetas ka.

Irina oli oma laulu laulmisel suhteliselt kehva. Anna ja Angelina olid paremad, kuid ka sellest ei piisanud. Artur, Anfissa ja Julia laulsid kogu hingest, kuid ei piisanud. Raud ja Rannap lasid siiski Julia nendest edasi.

Elen, Diana ning Sandra olid suhteliselt kehvad. Kätlin, aga ilma erilise särtsuta. Muidugi ei pääsenud nad edasi.

Järgmine eelvoor toimub Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles