«Laululahingu» finaali sai WAF

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu kammerkoor
Haapsalu kammerkoor Foto: ERR

Laupäeva õhtul astusid ETV saate «Laululahing» teises poolfinaalis võistlustulle Kambja laulukoor Läte, Haapsalu kammerkoor ja WAF-koor. Võitjana väljus lahingust WAF.

Kui Kambja laulukooril oli olnud vahepeal laululahingu karussellist aega natuke hinge tõmmata, siis Haapsalu kammerkoor ja WAF-koor polnud laululahingu rattalt veel maha saanudki. Vahe eelvooru saate ja eelseisva poolfinaali vahel oli lihtsalt niivõrd lühike.

Žürisse kuulusid Lydia Rahula, Aarne Saluveer ja Maire Aunaste.

I vooru laulud

Haapsalu kammerkoor, Ruja «Tango»

«Selle lauluga tõestasite, et oskate laulda ja oskate laulda kirglikult,» ütles Maire ja lubas, et kritiseerib edaspidi ainult laulmist. Aarne meelest suutis koor kahe nädalaga parandada mitmed vead, ta kiitis häälestust, diktsiooni ning ühtlast ja kaunist meeste soolot. Lydia märkis, et stuudios koori kuulata on palju emotsionaalsem kui televisiooni vahendusel.

WAF-koor, Mahavok «On läinud aastad»

Aarnele mõjus laul väga värskelt: «See oli leidlik lavastus ning tundlikult ja hästi lauldud.» Lydia arvates oli esitus äärmiselt maitskeas ja nii nais- kui meeshääled olid ilusad. Maire kiitis koori oskust õigel ajal pausi pidada.

Kambja laulukoor Läte, Rock Hotell «Ühe õhtu tähed»

«Ma arvan, et muusika võib meid kõiki päästa,» oli esitus Lydiale sümpaatne. Maire nägi koori lauljates  kadestamisväärset enesekindlust. Aarne janunes natuke ägedama iseloomu järele.

II vooru laulud esitati popurriina ja nendeks olid populaarsed lastelaulud:

Haapsalu kammerkoor, «Tige tikker»
WAF koor, «Helesinine vagun»
Kambja laulukoor Läte, «Karulaane jenka»

III vooru lauluks oli «Kuldaja rock'n'roll» Tõnis Mägi esituses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles