Galerii: Suur Playboy pidu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy Aasta Kaunitar 2009 valimistel klubis Parlament möllasid koos värsked sõbrad Buratino aka Mikk Nurga ja staarfotograaf Indrek Galetin
Playboy Aasta Kaunitar 2009 valimistel klubis Parlament möllasid koos värsked sõbrad Buratino aka Mikk Nurga ja staarfotograaf Indrek Galetin Foto: AFP / Scanpix

Reede öösel valiti

Playboy Aasta Kaunitar 2009

. Kohal oli kogu Eesti seltskonnaelu koorekiht. Võitjaks tunnistati

Kristina Petina

, kes lisaks Eesti Playboyle on poseerinud ka Poola, Bulgaaria, Ungari, Rumeenia ja Sloveenia Playboydele.

Eesti Playboy Playmate'i üritusel astus võistlustulle 10 seksikat Eesti Playboy kaunitari, kohal on šõutüdrukud Peterburist ning koos jagasid esimest korda lava Tanel Padar ja Vanilla Ninja.

Lae all möllasid õhuakrobaadid, seksikad Haremi tüdrukud, aeroobikatreener Katrin Väli juhtimisel, esitasid erootilise Charmelle pesušõu ning õhtu kulmineerus tuleleekide-ja ilutulestikuga.

Žürii laua taga istusid tuntud reporterineiu Carola Madise lisaks Playboy Eesti tegevjuht Andre Lindvest, Miss Globe Estonia peakorraldaja Raivo Kiisler, Playboy Eesti esimene kaanestaar Beatrice, Eesti Foto juht Kaupo Kikkas ja USAs resideeruv kunstnik Martin Saar.

Õhtujuhtideks olid Elu24 peatoimetaja Anu Saagim ja X.O. Club Members juht Kirill Paksjutov.

Vaata mahukat pildigaleriid!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles