Bedwetters esitleb 1. mail Tallinnas uut albumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters - «Meet the f#cking Bedwetters»
Bedwetters - «Meet the f#cking Bedwetters» Foto: Bedwetters

1. novembril 2007 Münchenis MTV Uue Euroopa Heli auhinna võitnud ansambel Bedwetters astub täpselt 18 kuud pärast toda mälestusväärset sündmust Tallinna rockiklubi Tapper lavale, esitlemaks oma debüütalbumit «Meet the f#cking Bedwetters».

Mobiilioperaator Elisa ning muusikakanal MTV abiga tänapäeva tehnoloogiat enda kasuks pöörates näitab Pärnu pop-punk bänd end taas fännidele üle kogu maailma.

Rootsi plaadifirma TMC/I Can Hear Music alt ilmunud kauamängiv «Meet the f#cking Bedwetters» pandi purki Rootsis vahemikus detsember 2008 – jaanuar 2009. Albumi produtsendiks oli Petter Lantz (ex-Lambretta) ning projekti manager on Bnjmn Hlmfrd (The Hellacopters / Peter, Björn & John jt).

«Meet the f#cking Bedwetters» sisaldab kuraditosinat lugu, mis kirjutatud peamiselt 2008. aasta suvel bändi Rotermanni kvartalis asuvas prooviruumis, nende seas ka avasingel «Long.Some.Distance», mis kõlas esmakordselt Raadio 2 saates «Pleier Extra».

Singli video, mis filmiti möödunud nädalal Stockholmis Spring stuudios tunnustatud muusikavideote meistri Jonas Akerlundi monteerija Henrik Hansoni poolt, jõuab MTV eetrisse Eestis, Lätis ja Leedus juba mai alguses.

1. mail kl 21.30 rockiklubis Tapper toimuv kontsert salvestatakse 4 kaameraga ning edastatakse otseülekandes www.zen.ee veebilehel, mille kaudu saavad esinemisest osa ka need, kel mingil põhjusel pole võimalik klubi väisata. Kontsertsalvestust näeb MTV Baltikumi kanaleil mai keskel legendaarse MTV Live sildi all.

Lisaks 1. mai kontserdile klubis Tapper, astub Bedwetters veel üles Tartus (Rock`n`Roll Heaven, 09.05.), Riias (Randoms muusikapood, 15.05. ja Depo, 16.05.), Liepajas (Fontaine Palace, 15.05.) ja Pärnus (Kohvik-klubi In, 22.05.).

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles