Presidendi vastuvõtu bravuurikamad ehted

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstiakadeemia rektori Signe Kivi tualett on alati maitsekalt kooskõlas uhke  ametiketiga.
Kunstiakadeemia rektori Signe Kivi tualett on alati maitsekalt kooskõlas uhke ametiketiga. Foto: Peeter Langovits

Tänavusel presidendi vastuvõtul hiilgas oma autoritöödega ehtekunstnik

Kaie Parts,

sest

tema autoriehteid kandsid paljud tuntud poliitikud või nende abikaasad.


Sotsiaalminister Maret Maripuu kandis selgi aastal silmatorkavalt massivseid ehteid - tänavu oli lisaks kullast kõrvarõngasetele ja käevõrule tema kaelas ka ülisuur kärtsoranž ehe ja Delfi andmetel on tegemist oranžikat värvi karneoolide ja tumepunaste granaatidega, kirjutas Delfi.

Keskerakonna aseesimees ja riigikogu liige Kadri Must oli valinud hõbedast kaelakee ja kõrvarõngad, mis olid valmistatud Austraaliast toodud roosast kvartsist ja mäekristallidest.

Peaminister Andrus Ansipi abikaasa Anu kaela ehtis hõbeehe, mis oli kaunistatud Austraaliast toodud haruldaste siniste angeliitide ja helesiniste kaltsedoonidega.

Alati ekstravagantset ja üllatada armastavat Võru linnapead Ivi Eenmaad ehtis suur V-kujuline kullast kaelakee, mida oleme ka varasematel presidendi vastuvõttudel imetleda võinud.

Muidugi ei saa mööda ega ümber ka Kunstiakadeemia rektori uhkest ametiketist, mida silmas pidades on tavaliselt disainitud ka Signe Kivi efektne kostüüm. Seekord siis paljastatud käsivarte ja ülipikkade kinnastega.

Filmistaar Rain Tolgi kaasa oli aga näiteks leidnud kuldsele prossile suurepärase koha oma dekolteel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles