Luisa Värk astus kahe jalaga ämbrisse

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igavene teine - Luisa Värk oli sokutanud end vastvõtule riigikogulasest elukaaslase Taavi Rõivase käevangus.
Igavene teine - Luisa Värk oli sokutanud end vastvõtule riigikogulasest elukaaslase Taavi Rõivase käevangus. Foto: Peeter Langovits

Igavene teine -

Luisa Värk

oli võtnud härra president Ilvese soovitust tõsiselt ja saabus punasele vaibale kootud villane volangidega sokk üll.

Igal aastal imestame pingviinide paraadi seirates, miks küll nii vähesed kutsutuist kasutavad stilisti teenuseid. Ikka kiputakse eelistama oma pereliikmete või sõprade soovitusi rohkem, kui profesionaali omi.

Seekordsele vabariigi aastapäeva vastuvõtule soovitas president tulla külalistel rahvariites. Nii mõnigi oli soovitust ka kuulda võtnud. Näiteks nagu meie laulu- ja tantsustaar Luisa Värk.

Superstaari- ja tantsusaates teise kohaga leppima pidanud tütarlaps oli otsustanud selga tõmmata villast sokki meenutava maani kudumi. Kummalise tegumoega kleit on pärit superstaarisaate eelmise hooaja rannamoeürituselt.

Luisa Värk mõjus pikaks venitatud kampsunis pehmelt öeldes groteskselt.

«Ega ma hästi saanudki aru, mis Luisal täpselt seljas oli,» kommenteeris tantsustaari kleiti ka stilist Jana Hallas. Tema arvates oli idee siiski julge ja lahe, kuid teostus jättis veidike soovida.

«Ma ei taha inimese välimuse kohta halvasti öelda,» ütles Hallas, kuid lisas, et juhul kui näiteks tema oleks taolise riidetüki selga tõmmanud, oleks see palju ägedamalt mõjunud.

«See kleit ei sobinud lihtsalt Luisa kehakujuga. Kleidi või kostüümi mõte on siiski kaunistada oma kandjat, mitte vastupidi. Ja sats all ääres oli ka kuidagi naljakas,» lisas Hallas kommentaari lõppu.

Moekunstnikud soovitaks kindlasti Luisa-taolistel kogenematutel tütarlastel kasutada tulevikus stilisti abistavat kätt.

Nii uhkel paraadil kui presidendi vastuvõtt, on stilisti teenust kindlast rohkem vaja kui «Superstaari» saates. Stilist oleks ilmselt osanud soovitada Luisale kordi efektsema õhtukleidi, noorele inimesele sobivamad värvid ning pööranud rohkem tähelepanu kandja figuurile.

Tulemus oleks olnud sel juhul ka sohvalt kostüümiparaadi seiranud vaatajatele esteetilisem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles