Presidendi vastuvõtu säravamad prominendid

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fantastico Ene -Liis! Veidi kadedaks teeb kohe...
Fantastico Ene -Liis! Veidi kadedaks teeb kohe... Foto: Peeter Langovits

Eesti Vabariigi juubeliaasta uhkeima peo kostüüme oli vahelduseks päris ilus vaadata. Mõned kaunitarid julgesid selga tõmmata isegi kevadiselt erksates toonides kleidid.

Õhtu staarid olid vaieldamatult Hele Kõre, Gerly Padar koos Martiniga, Ene - Liis Semper, Daisy Tauk, Evelyn Sepp, Kimmo Pohjonen ning loomulikult presidendiproua Evelin Ilves.

Esileedi tegi väga laheda kleiditriki. Olles veetnud kolm tundi paksus rahvuslikus seelikus ja jakis, otsustas Evelin enne tantsupõrandale suundumist paljastada oma õlad. Daamid, tehke  järgmisel aastal järele!

Eesti esileedi uhkete rõivaste autor on Ülle Suurhans - Pohjanheimo.

Ohtrasti oli ka teisi omapäraseid rahvarõivaste stiliseeringuid. Suurepäraseks näiteks Maret Maripuu suurejooneline seelik.

Üldmulje oli igatahes värske ja kevadine.

Internetiportaali Femme.ee peatoimetaja  Hedviga  Vei arvamus kostüümiparaadist:

Aastate jooksul on mul välja kujunenud oma lemmikud, kelle tulekut presidendi vastuvõtule ootan suure huviga. Daisy Tauk, Urve Palo, Evelin Sepp, Keit Pentus – on siinkohal neist mõned näited, kes jätsid positiivse mulje ka sellel aastal.

 

Rõõm tõdeda, et külaliste hulgas oli palju julgeid moeaustajaid, kes ehtisid kleiti vööga, mis hooaja aksessuaar number üks. Rahvuslikud motiivid, mis lisavad omapära igale kleidile, leidis antud aastal palju järgimist ning selle üle on mul vaid hea meel.

Silma jäi konkursi «Kaunis kodu 2007» võitja Kadi Saarepuu ja mitmeid teisi, keda uuriks pildigaleriidest lähemalt. Kindlasti ei saa üle ega ümber meie esileedist, kes läheb aina kaunimaks ning valge kleit rahvuslike motiividega oli talle kui selga valatud. Et poisipeale oli lisatud hõbedasi kaunistusi, on järjekordne näide esileedi positiivsest üllatusoskusest.

 

Veel uuriks lähemalt Hele Kõre ning Elisabet Tamme kleite ning kindlasti Signe Kivit – minu oodatuim külaline, kelle kleit vajab antud aastal detailsemat vaadet, et selles osas mingi seisukoht võtta.

 

Minu lemmikpaar? Jälle Maret Maripuu ja Imre Sooäär. Ei teagi miks, aga nendes on midagi, mis presidendi vastuvõtul paarina alati naeratuse näole toob.

 
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles