Apollo 14 astronaut: tulnukatega tuleb arvestada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Mitchell
Edgar Mitchell Foto: AP / Scanpix

USA kosmoseagentuuri NASA Apollo 14 missioonil osalenud astronaudi sõnul ei ole tulnukad müüt, vaid nad on tegelikult olemas ning nendega tuleb arvestada.

79-aastase Edgar Mitchelli sõnul peaks USA valitsus lõpetama UFOde ümber salatsemise, kirjutab  The Washington Times.

«Nüüd on aeg  kosmosetulnukate teemal salatsemine lõpetada, sest nad annavad endast üha rohkem märku,» sõnas astronaut.

Mitchell esines vastavasisulise ettekandega kosmosenähtuste uurimisorganisatsiooni Paradigm Reserach Groupi poolt korraldatud konverentsil Gaithesburgis.

Ameeriklase kinnitusel tuleks kõik UFO-failid avalikustada.

«Kutsun valitsust üles kõik kosmosega seotu avalikustama. Inimkond peab saama osaks laiemast kosmoseühiskonnast,» lisas astronaut.

Paradigm Research Groupi asutaja Stephen Bassett toetab Mitchelli ja kutsus president Barack Obamat tooma inimesteni maaväliste jõudude kohta käiva informatsiooni.

«Kui seda ei tehta, siis meil on oma mõjutusviisid, kuidas valitsus seda tegema panna. Oleme kogunud suure hulga informatsiooni ja lindistusi maaväliste jõudude kohta. Kui valitsus jätkab UFO-failide suhtes sama poliitikat, siis hakkame neile survet avaldama. Meil on selleks vahendid olemas,» selgitas Bassett.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles