Liis Lass: minus pole skandaalsust, kuid on fenomenaalsust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht

Seltskonnatähe ja Raadio 2 saatejuhi Liis Lassi sõnul on ta endaga rahul ning temas pole reaalselt mitte grammigi skandaalsust, küll aga võib olla fenomenaalsust.

Lass peab eestlasi pinnapealseteks, sest selle asemel, et huvituda, kus ja kuidas ta on Eestit esindanud, huvitutakse tema eraelust, kirjutab Kroonika.

«Olen rahulolev ja noogutan tunnustavalt oma senise käekäigu peale. Liis Lassis pole mitte grammigi skandaalsust. Ehk fenomenaalsust?» lausus staar.

Lassi arvates ei pea olema olümpiavõitaja, et olla tähelepanuväärne, vaid hoopis tugev isiksus.

«Ainult kõiki tiitleid võites ja kõikidele ära pannes saaks eestlane nii vajaliku tõestamisvajaduse rahuldatud,» ironiseeris naine.

Lassi sõnul võib ta olla sada inimest korraga ja niimoodi, et talle endalegi vaatab peeglist vastu võõras.

«Minus pole respekti võltsautoriteetide vastu ja arvatavasti just see on kellegi kihevile ajanud,» nentis Lass.

Lassi kinnitusel vaatab ta aga alt üles neile, kes  enda väärikusest ja enesekindlusest tulenevalt suudavad seda hinnata ka teistes.

«Imetlen talente ja intelligente, neid inimesi, kelle maailmavaade pole piiratud ja kes ei upu stereotüüpidesse. Olen õnneks suutnud ennast piisavalt selgeks teha inimestele, kelle vääriliseks jutupartneriks ennast pean,» selgitas seltskonnatäht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles