Marge Rahu tunneb puudust meestest

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline nägi näiteks välja Marge Rahu kingikorv. Marge hinnangul võtab loteriipiletite kraapimine aega vähemalt kolm päeva.
Selline nägi näiteks välja Marge Rahu kingikorv. Marge hinnangul võtab loteriipiletite kraapimine aega vähemalt kolm päeva. Foto: Indrek Galetin

Naistemeediumi Buduaar tegevjuht

Marge Rahu

vahetab naisi meeste vastu. Loomulikult mitte oma isiklikus elus. Vahetuskampaania käib agaralt kaunitari firmas Buduaar.

«Olen paarile mehele juba silma peale visanud ja ühele, kes orienteerub hästi naistemaailmas, ka pakkumise teinud Buduaari tööle tulla», räägib Marge.

«Meestega on palju kergem töötada, nad pole nii emotsionaalsed ja kergesti mõjutatud eraelu sündmustest. Naised küsivad suurt püsipalka ja räägivad, et motivatsioonipalk neid ei motiveeri. Mehed nii tobedat juttu ei aja, nad usuvad rohkem endasse ja on konkreetsemad».

Kuna enamus Buduaari koostööpartneritest on naised, siis usub Buduaari juhataja, et mees leiaks kindlasti parema kontakti ärisuhetes ning meeskollegid tooks pisut särtsu ka igapäevasesse firma töörutiini.

Buduaaris on viimastel kuudel toimunud suurem personalipuhastus ja firmast on lahkunud 4 inimest.

«Üldiselt vaevab mind pidevalt kaks probleemi - kuidas leida häid inimesi, kes armastaks oma tööd, ning mida teha nendega, kes teevad tööd ilma igasuguse kireta. Õnneks lahenevad paljud probleemid ise », naerab Marge.

Meestepuuduse üle siiski Marge Rahu kurtma ei peaks, sest tema poolt juhitavas Operi jalgpallikoolis ja spordiklubis on kirjas üle 300 meeshinge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles