Elmar Liitmaa ja Liis Lass hauvad lahkumineku plaane?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass ja Elmar Liitmaa
Liis Lass ja Elmar Liitmaa Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Täna hommikul jäi R2 hommikuprogrammi saatejuhtide suust kõlama veider avaldus. Nimelt soovitasid «Silmad lahti» saate vedajad Erik ja Mart hoolikalt kuulata Jaan Pehki sünnipäevalaulu Lea Liitmaale.

«Laulus on varjatud sõnum, millest nutikamad võivad välja lugeda ühe väga kollase seltskonnauudise Elmar Liitmaa ja  Liis Lassi kohta,» vihjas Erik Moora saladuslikult. 

Laulu sõnad kõlasid nii: «Lea Liitmaa, Lea Liitmaa, mind palun õpeta lahutama või liitma. No ütle, kui palju on Liis Lass pluss Elmar Liitmaa või äkki peaks hoopis lahutama?» 

Helistasime Elmar Liitmaale ja uurisime, ega neil järsku Liisiga lahkumineku plaane pole. 

Elmar arvas, et laul on pigem inspireeritud Liisi hiljutisest intervjuust «Kroonikale», kus tütarlaps rääkis avameelselt oma elust ja tunnetest ning kuulutas suure häälega, et ei kuulu mitte kellelegi.

Loomulikult on palju tolmu üles keerutanud ka kõlakad, et blondiin käib teiste meestega reisimas ega ole sugugi kindel, kas soovib üleüldse kunagi Elmariga koos abieluranda sõuda.  

«Olen leidnud  end olukorrast, kus olen küll füüsiliselt lähedane, kuid vaimselt kauge,» avameelitses Lass «Kroonikale», kus reporter uuris, kui suur on tema soov tegelikult koos Elmariga olla. 

Kas Liis kuulub sulle või mitte, Elmar? 
Minul on selline filosoofia, et inimesed ei kuulugi üksteisele. Kõik inimesed on vabad ja sõltumatud tegema seda, mis neid huvitab. 

Kas te abieluplaane ka juba peate? 
Mitte selliseid, mida välja kuulutatakse. Ükskord võetakse see otsus vastu ja siis tehakse lihtsalt ära.

Ega te ometigi pole vaikselt salapulmade plaani pidanud? 
Ei ole välistatud.

Kuulujuttude kummutamiseks lisas Elmar, et on praegu Liisiga tegelikult lähedasem kui kunagi varem. 

Väga tore, noored, jääme siis teie pulmi ootama!   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles